Näytetään tulokset 1-2/2

Viestiketju: VR uudisti junakalustoaan merkittävästi

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  6156

  oletus VR uudisti junakalustoaan merkittävästi

  VR on uusinut junakalustoaan merkittävästi, kun se on lisännyt kaikki 40 uutta kaksikerroksista päivävaunua liikenteeseen. Uusien vaunujen myötä junalla on entistäkin mukavampi matkustaa ja IC-junavuorot kattavine palveluineen ovat yhä useamman matkustajan saatavilla.Perheet ja liikuntarajoitteiset


  Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...

 2. #2
  GT8N avatar
  Liittynyt
  22.11.2007
  Sijainti
  Helsinki
  Viestejä
  809

  oletus Vs: VR uudisti junakalustoaan merkittävästi

  Lainaus Alunperin kirjoittanut VR.fi
  Perheet ja liikuntarajoitteiset matkustajat saavat nyt erityispalvelua yhä useammassa junassa. Reiteillä Turku–Tampere, Kajaani–Oulu, Tampere–Jyväskylä–Pieksämäki ja Kouvola–Kajaani voi valita IC-junan entistä useammin. Kajaanin ja Oulun välillä voi ensimmäistä kertaa matkustaa junassa, jossa on inva-palvelut.
  Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että jollain yhteysväleillä ei voi enää valita ollenkaan sinisiä vaunuja, kun pikajunat korvataan IC-junilla. On myös täyttä valehtelua väittää, että Kajaanin ja Oulun välillä ei ole koskaan aiemmin voinut matkustaa junassa, jossa on inva-palvelut. Ennen "uutta juna-aikaa" eli oikoradan avaamista esimerkiksi pikajunissa P73 ja P80 oli aina EFiti-vaunu eli inva-palvelut. Samoissa junissa oli myös ELht-sarjan lasten puuhavaunut. Ne(kin) romutettiin kiireenvilkaa, heti oikoradan avauuduttua. On varmaan ollut "ihan sattumaa", että pariin viimeisimpään aikataulukauteen savon radan pikajunissa ei ole ollut EFiti -vaunuja. Voihan nyt laatia hienoja tiedotteita kuinka palvelua parannetaan, vaikka tosiasiassa palvelutaso palautuu suunnilleen alkuperäiselle tasolle.
  Viimeisin muokkaaja GT8N; 20.07.2012 kello 08:37. Syy: Lisäää tekstiä
  Näin se nyt vaan menee

Vastaavia viestiketjuja

 1. Vastauksia: 9
  Viimeisin viesti: 21.04.2012, 00:10

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •