• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Talviaikataulukirjat ilmestyvät elokuussa

Eilen näytti olevan itiksen palvelupisteessä lavallinen aikatauluja.
 
Viimeksi muokattu:
Itse haen lähi R-kioskista 6.8. sitten. En jaksa HSL:n pisteeseen raahautua, kun mikään ei ole sopivalla paikalla, tai sit jos on niin se on kiinni sellaisina aikoina kun niiden lähellä olen..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Itse haen lähi R-kioskista 6.8. sitten.

Mahtaako tuossa HSL:n uutistekstissä olla virhe koska Helsingin osalta sanotaan seuraavasti: "Helsingin talviaikataulukirjaa ei jaeta koteihin, vaan sen voi noutaa HSL:n palvelupisteistä ja kaikista Helsingin kirjastoista 6.8 alkaen" R-kioskit on jäänyt Helsingin osalta mainitsematta.
 
Aikataulukirjassa käytetään edelleen kommenttia "matalalattiabussit mustalla" kun taas nettiaikatauluissa sanamuoto on "kaikki lähdöt ajetaan matalalattia-ajoneuvoilla" Nyt kun HSL-liikenteessä ei ole enää korkeita vuoroja kuin linjoilla e85 ja 364(yksi lähtö) sekä U-linjoilla, niin kenties näistä huomautuksista voitaisiin jo luopua kokonaan. "Korkealattiabussit sinisellä" riittäisi hyvin niille yllämainituille linjoille joilla vielä on korkeita lähtöjä.
 
Tänään SE tippui luukusta. Painolaadussa olisi ollut parantamisen varaa. Osa sivuista on erittäin haaleita.
 
Painolaadussa olisi ollut parantamisen varaa. Osa sivuista on erittäin haaleita.

Tuollaisessa satojen tuhansien vessapaperille printatussa painoksessa on aina osa kappaleista huonolaatuisia. Sitä toki pyritään kaikin voimin vähentämään, mutta väittäisin, että hesarissakin on joka päivä osalla ihmisiä osa sivuista huonolaatuisia. Neuvo tuohon on vain, että hae uusi kirja. Todennäköisesti koko painoksessa ei kuitenkaan ole samat sivut huonoja.
 
Sain Espoon aikataulukirjan jossa oli muutaman linjan osalta (150, 270) tulostus mennyt hieman käsille. Luulin että ko ongelma olisi ollut vain omassa kappaleessa mutta kun hain toisen aikataulukirjan niin siinä oli sama ongelma.
 
Sain Espoon aikataulukirjan jossa oli muutaman linjan osalta (150, 270) tulostus mennyt hieman käsille. Luulin että ko ongelma olisi ollut vain omassa kappaleessa mutta kun hain toisen aikataulukirjan niin siinä oli sama ongelma.

Minun Espoon-kirjassa taas ei ole ongelmaa näillä sivuilla ja pikaisen selaamisen perusteella ei myöskään muilla. Olet varmaankin saanut toisen kirjan, joka on painettu hyvin samaan aikaan. Nopealla rullaoffsetilla saattaa hurahtaa aika monta kirjaa, ennen kuin painaja reagoi ja säätää arkin taas kuntoon.
 
Takaisin
Ylös