• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Kampissa tehdään pysäkkimuutoksia 1.10.

Tämähän on valtavan hyvä juttu. Ensinnäkin uudessa paikassa ratikka pääsee bussin ohi, vaikka bussikuski olisi huolimattomampikin. Ja toiseksi, se P. Rautatiekadun turha 1-suuntainen pysäkki on saatu pois.

Voisikos myös toisen suunnan pysäkin siirtää Salomonkadun pohjoispuolelle?
 
1) Talvipakkasilla ihmiset ovat odotelleet busseja Kampin keskuksen tuulikaapissa ja muulloin sateensuojassa katoksen alla, nyt koittaa paluu pohjoiseen arkeen

2) HSL on näköjään samassa rytäkässä tuomassa takaisin Kansakoulunkadun pysäkin ("Kampintori") joka hidasti linjaa 14 kevääseen saakka. Pysäkin käyttö oli hyvin vähäistä, mutta pysähdys tarkoitti aina jumittamista liikennevalohin (luokkaa +90 sekuntia hidastusta muulle bussille). Nyt sama jumitus taas edessä.

Selvää huononnusta molemmat muutokset bussinkäyttäjän näkökulmasta.
 
Jos talvella on niin kylmä että ei voi seistä ulkona sitä 5-10 min niin kyllä on vaikeuksia kävellä töihinki. Itse ainakin menisin seisomaan Finnkinon Pizza Hutin ilmastointikaappii jos se on auki niin teimme nuorina poikina kun odottelimme H45:a tuolla pysäkillä mistä H70T lähtee.
 
Pystyykö vielä jatkossa S39 ja H39B:en kyytiin hyppäämään Kamppi(M) 1220 pysäkiltä? Vai onko se vain päätepysäkki mihin jätetään ihmiset pois?
 
Ihmisiä seisoi tänään vanhalla H14, 18 ja 39,B pysäkillä.

Ainahan niitä pysäkinvaihdoissa siellä seisoo, kun niitä pysäkillä olevia tiedotteita on vaikea lukea.. En kyllä tiedo onko pysäkki huputettu tai koko kyltti jo siirretty, mutta vaikka olisi niin kyllä silti aina toljotetaan ja sitteb huudellaan ja näytetään keskisormea kun bussi ei siihen pysähdykkään.
 
Takaisin
Ylös