• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL houkuttelee espoolaisia ja vantaalaisia autoilijoita joukkoliikenteen kyytiin


Mahdetaankohan tämän kampanjan yhteydessä kertoa näille espoolaisille ja vantaalaisille mitä sillä matkakortilla sitten saa? Alennusta tehokkaampi kampanjointikeino olisi minusta voimakas, joka tuutista tuleva linjainformaatio. Jos puhutaan suoramarkkinointikirjeestä, niin se pitäisi toteuttaa pienaluekohtaisesti ja kirjeessä pitäisi havainnollisesti kertoa juuri ko. pienalueen joukkoliikennetarjonnasta: reiteistä, vuoroväleistä, liikennöintiajoista.

Ei se autoilija hanki matkakorttia edes ilmaiseksi, jos ei se tiedä, mitä sillä kortilla tekee. Auton tuulilasin läpi näkyy kyllä bussikatoksia, joiden kylteissä on kasa kolminumeroisia bussilinjoja, osassa vielä kirjain tai pari perässä. Ja joskus tulee bussi vastaan, kun istuu siinä auton ratissa. Mutta tuo "tieto" ei vielä paljon lohduta.
 
Mahdetaankohan tämän kampanjan yhteydessä kertoa näille espoolaisille ja vantaalaisille mitä sillä matkakortilla sitten saa?

KSV:n selvityksen mukaan hidasta kulkemista, vaihtoja ja kävelyä. Bemarimiehiä kiinnostaa ihan visusti.

Hösseli voisi yrittää uutta tulokulmaa näihin promovirityksiin ja kokeilla palkita kanta-asiakkaitaan. Vaikka ilmainen vuokra-auto kaikille niille viikoksi, jotka ovat ostaneet kortilleen kautta viimeiset kolme vuotta putkeen. Eihän siinä mitään järkeä olisi, mutta ainakin kampanjalla olisi edes jonkinlaiset onnistumisedellytykset.
 
Takaisin
Ylös