• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

VR: Lumimyräkkä hidastaa junien kulkua perjantaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Tuiskuava lumi on aiheuttanut ongelmia rataverkolla ja varsinkin Helsingin ratapihalla perjantaina. Liikennevirasto tiedotti jo aiemmin, että kinostuva lumi tukkii vaihteita ja hidastaa niiden kääntämistä. Helsingin ratapiha ruuhkautui pahoin perjantaiaamun aikana, ja se on heijastunut koko Suomen j


Lue tiedote VR-konsernin sivuilta...
 
Ei kulje ollenkaan!

Kulkeepas. Ongelmakohta on Helsingin ratapiha jossa lumimyräkkä tukkii vaihteet nopeammin kuin niitä ehditään putsata. Sen vuoksi VR onkin harventanu lähijunaliikennettä että vaihteita ehdittäisiin putsata.
 
Niin, huomioitko kanssa sen että lausuntohan on VR:n? Kai tiesit myös että myöhästymiset eivät johdu kaluston hajoamisesta tms. vaan vaihdeviasta joka kuuluu Liikenmevirastolle. VR on pitänyt oman sanansa tähän asti.

Liikennevirastolle, joka teettää Helsingin alueen kunnossapidon ... hold yer horses ... VR:llä!
 
Liikennevirastolle, joka teettää Helsingin alueen kunnossapidon ... hold yer horses ... VR:llä!

...joka hommaa paikalle tasan niin monta harjamiestä kuin Liikennevirasto tilaa.

Mutta joo, onhan tässä kaikilla toimijoilla ollut taas opeteltavaa (uudestaan?), etenkin tiedottamisen osalta.
 
...joka hommaa paikalle tasan niin monta harjamiestä kuin Liikennevirasto tilaa.

Riippuu siitä, onko Liikennevirasto tilannut harjamiehiä vai kunnossapitoa. Jos Liikenneviraston sopimus on, että VR pitää radan kunnossa, VR itse määrittää, kuinka monta harjamiestä se siihen tarvitsee. Aika outoa olisi Liikennevirastolta, jos se tilaisi harjamiehiä.
 
Takaisin
Ylös