• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL:n hallituksen päätökset 22.1.2013

HSL:n tiedote sanoi:
Löytötavarasopimuksen irtisanominen
Hallitus irtisanoi nykyisen löytötavarasopimuksen.

Mitä tämä siis tarkoittaa? Mistä löytötavarasopimuksesta puhutaan? Ilmeisesti siitä mihin julkisiin välineisiin jätetyt tavarat toimitetaan?
 
Mitä tämä siis tarkoittaa? Mistä löytötavarasopimuksesta puhutaan? Ilmeisesti siitä mihin julkisiin välineisiin jätetyt tavarat toimitetaan?

Varmaankin sitä, että HSL:llä on sopimus jonkun yksityisen löytötavaratoimiston kanssa juurikin siitä, mihin tavarat toimitetaan. Ja se sopimus on nyt irtisanottu.

HSL:n hallituksen esityslistat löytyvät täältä: http://www.hsl.fi/FI/mikaonhsl/paatoksenteko/Sivut/kokousaineistot.aspx

Sieltä voi kaivaa tuon kokouksen esityslistan ja lukea, mistä on kyse. Eli tästä:

HSL:n löytötavarapalvelun hoitamisessa noudatetaan tällä hetkellä Suomen löytötavarapalvelu ay:n (nyk. oy) ja Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL) vuonna 2008 tekemää sopimusta. Sopimus on yhtiön suostumuksella siirretty vuoden 2010 alusta HKL:ltä HSL:n nimiin.

Palvelu on tilattu suorahankintana. Nykyisin pääkaupunkiseudulla toimii useampiakin löytötavaratoimistoja, joten palvelun kilpailuttaminen on mahdollista. Palvelun irtisanomisessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden irtisanomisaikaa. Nykyinen sopimus irtisanotaan tammikuun aikana, ja tarjouskilpailu uudesta sopimuksesta järjestetään kuluvan kevään aikana niin, että sopimuskausi vaihtuu aikaisintaan 31.7.2013.
 
Takaisin
Ylös