• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

TJ: Yleisötilaisuus Nokialla 19.3.2013

Vs: Joukkoliikenteen järjestämistapa Tampereen lähikunnissa

Nokialaisia ei uudet bussireitit miellytä http://www.nokianuutiset.fi/Uutiset...t bussireitit eivat miellyta nokialaisia.html

"Huolta yleisössä herätti myös suunnitelmista puuttunut suora työmatkavuoro Kehosta ja Viholasta Tampereelle.

– Jos tällaiselle vuorolle riittää joka arkiaamu tarvetta parin tunnin ajan, sellainen vuoro voidaan järjestää, Häyrynen vastasi."

Jos nykyistä Paunun aikataulua katsoo niin tälläisiä vuoroja on tällä hetkellä Pirkkalaistorilta Kehon kautta Tampereelle 7.00, 7.15 ja 8.10 ja iltapäivällä toiseen suuntaan Keskustorilta 14.10, 15.10, 16.20, 17.20 ja 18.40. Lienee tarvetta järjestää?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Nimim. Allisonin dippatyössä Nokian liikenne perustui siihen, että Etelä-Nokiaa palvelee Pirkkalaistorilta lähtevä, Kehon ja Viholan kautta moottoritielle kulkeva linja. Työssä linja jatkoi Pirkkalaistorilta Pohjois-Nokialle Myllyhaan ja Kankaantaan kautta Nokiantielle. Nokian keskustasta suoraan Tampereen keskustaan pääsi 79:llä ja Tesoman kautta Kalkuntien busseilla.

Harmi etenkin Etelä-Nokian kannalta, että tämä mentiin sohlimaan uusiksi. Toivottavasti tietävät, mitä ovat tekemässä.
 
Takaisin
Ylös