• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Matkakorttiasiakkaiden Oma matkakortti –verkkopalvelu koekäytössä

Mielenkiintoinen palvelu, käytin pankkitunnuksia kortin löytämiseksi, jolloin löysi kaikki hallussani olevat kortit. Toki syöttämällä kortin oikeassa yläkulmassa olevan numeron voi saada osan tiedoista selville.
 
Mielenkiintoisia juttuja näkyy... Mm.
"Asiakasryhmä Lapsi 7-16 vuotta
Asiakasryhmän voimassaolo 16.10.2006"

Mun asiakasryhmä on ihan aikuinen... :D Ja Lapsi 7-16v olisi pitänyt olla voimassa 22.06.2011 asti. Voikohan noihin muihinkaan tietoihin luottaa. Sivun mukaan myös matkakorttini ei olisi enään voimassa jne. vaikka hyvin näyttää toimivan. :lol: Voiskohan osa noista tiedoista olla syynä siihen etten pysty korttiani lataa VR:n pisteissä ollenkaan? Ainoastaan R-kioskeilla...
 
Miksi palveluja on kaksi, "oma matkakortti" ja "oma HSL"? Onko jälkimmäisen tarkoitus korvata ensimmäinen sivusto? Ainakaan oma matkakortti sivun tunnukset eivät kelpaa oma HSL sivuilla eikä siinä myöskään tarjota mahdollisuutta vaihtaa tunnuksia.
 
15.5.2018 suljetun Oma Matkakortti-palvelun tilalle on vihdoin ja viimein avattu koekäyttöön (beta) korvaava uusi palvelu:

https://kortti.hsl.fi/

Uuteen palveluun ei kirjauduta enää erillisillä Oma Matkakortti-tunnuksilla, vaan HSL-tunnuksilla.

Palvelu vaikuttaa toimivan hyvin pitkälle samalla periaattella kuin vanha Oma Matkakortti. Pelkällä matkakortin numerolla näkee saldon ja voimassa olevan kauden. Tunnistautumalla vahvasti esim. verkkopankkitunnuksilla tai henkilökortilla henkilökohtaisesta kortista näkyy myös osto- ja käyttöhistoria.

Lisäksi voit tilata muistutuksen sähköpostiin, jos kortin saldo on alle 7,50 € tai kautta jäljellä alle 3 vrk. Henkilökohtaisen matkakortin voi myös ilmoittaa uuden palvelun kautta kadonneeksi.
 
Takaisin
Ylös