• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: HSL pukee bussilinjan 550 oranssiin

Tuon "uuden" jokerin mainostekstissä mainitaan lopuksi väliaikapysäkit joiden tarkoitus on pitää vuorot tasavälisinä. Eihän noilla väliaikapysäkeillä ole tähänkään asti ollut juurikaan vaikutusta aikatauluissa pysymiseen.Erillisestä jokerin liikenteenohjauksesta ei kuitenkaan puhuta mitään, eikö sitä siis olekaan tulossa? Mä en ainakaan odota kovinkaan paljon tältä uudelta jokerin sopimuskaudelta, epäselvä avorahastuskokeilukaan tuskin hirveästi tuo helpotusta bussien peräkkäinajoon.
 
Erillisestä jokerin liikenteenohjauksesta ei kuitenkaan puhuta mitään, eikö sitä siis olekaan tulossa?

Sen voinee varmistaa viimeistään maanantaina, kun siihen ainakin liittyy käsittääkseni se kuljettajien näyttö, joka näyttää etäisyyden edellä ajavaan bussiin. Ehkä asia on tiedotuksesta jätetty pois, koska jos se mainittaisiin, pitäisi myös selittää mistä siinä oikein on kyse, ja se vie paljon tilaa tiedotuksessa.
 
Ehkä asia on tiedotuksesta jätetty pois, koska jos se mainittaisiin, pitäisi myös selittää mistä siinä oikein on kyse, ja se vie paljon tilaa tiedotuksessa.

Ehkäpä tämän olisi voinut kertoa tuossa uutisessa esimerkiksi Scalan esittelyn tilalla. Eiköhän liikenteenohjausjärjestelmä kiinnostane tavallista matkustajaa enemmän kuin tieto siitä, paljonko Scala painaa tyhjänä. Ja joka tapauksessa, kyllä bussiesittely olisi voitu tiivistää yhteen kappaleeseen, ja jättää epäolennaiset asiat pois.
 
onkohan uudessa Jokerissa yhtä hyvä matkustajan polvitila kuin entisessä ?
 
Eli Scalassa pienempi. Hieman parempi oli myös vanhan Jokerin istuimen anatomia.
 
Takaisin
Ylös