• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Busseille 65A ja 66A pysäkkimuutos Hakaniemessä 1.10.

HSL tiedottaa sanoi:
Helsingin bussit 65A ja 66A pysähtyvät Hakaniemessä pysäkillä 2400 Veräjälaakson ja Länsi-Pakilan suuntaan ajaessaan tiistaista 1.10. alkaen.
Hieman selvyyttä taas niiden bussien kulkusuuntiin, hyvä HSL-Tiedotus! Miettikääpäs nyt hieman kumpaan suuntaan bussilinjat h65A ja h66A kyseiseltä pysäkiltä, numero 2400, kulkevatkaan. Jos ette muuten snaijaa, niin tsiigatkaa itse piirtämäänne karttaa.
 
Tiedotteessa esitettävän pysäkkimuutoksen tiedot päivitetty oikeanlaisiksi.
 
Tiedotteessa esitettävän pysäkkimuutoksen tiedot päivitetty oikeanlaisiksi.

Joku oli virheestä HSL:lle huomauttanutkin ja HSL:ltä oli siihen vastattu, uuden kommentointikentän kautta.

Off-topiccina kysyn, että mikä on tuon liikennetiedotteiden alle ilmestyneen kommentointikentän tarkoitus? Voihan siinä tietysti ilmoittaa helposti näistä virheistä, mutta en usko sen olevan kuitenkaan ainoa syy.
 
Kuinkahan kauan kestää, että sähköinen aikataulunäyttö saadaan siirrettyä oikeaan pysäkkikatokseen? Nyt se on jätetty - tosin virratta - hämäämään matkustajia vanhalle pysäkille. Myös Hakaniemen jälleen käyttöön otetuille raitiovaunupysäkeille on kaivettu varastosta mielenkiintoiset aikataulunäytöt. Etelään kulkevat linjat 3T ja 21V ja pohjoiseen 3T. Kampin vanhat taulut on tuotu Hakaniemeen, mutta minne ovat menneet Hakaniemen vanhat näytöt?
 
Kyllä se ainakin tänään oli päällä ja tässä kuva todisteena: http://tinypic.com/r/35hhe6w/5

Viimeksi kun kävelin tuosta ohi joitakin päiviä sitten näytössä oli vielä vanhat 65/66-bussien teippaukset ja ajattelin, että niinköhän tuotakaan näyttöä saadaan siirrettyä vielä pitkiin aikoihin oikeaan paikkaan. Enpä arvannutkaan, että ratkaisevat ongelman tuolla tavalla. Noiden sähkönäyttöjen siirtotyö taitaa ollakin hieman isompi urakka, kun pitäisi vetää kaapeliakin.
 
Takaisin
Ylös