• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Kutsuplus-bussin voi tilata myös tekstiviestillä

Lähestulkoon helpoin tapa ikinä tilata taksi :D vielä kun muistaisi kaikkien pysäkkien numerot ulkoa ;) kannattaa ennemmin pitää mielessä numero 01007301 ;)
 
Tuo tekstiviestitilaus lienee kätevintä vakioreiteillä, joiden pysäkkinumerot tietää entuudestaan

Tavallinen joukkoliikenteen käyttäjä ei tiedä entuudestaan pysäkkinumeroita eikä myöskään ymmärrä mistä tietyn pysäkin pysäkkinumeron saa selville, ellei näe ko. pysäkkiä luonnossa.

Jos käyttää kännykkää, linjakartta ei välttämättä toimi siinä, jolloin täytyy tehdä Reittioppaalla haku, johon tulostuu pysäkkinumero. En jaksa uskoa että tätä kovin moni tajuaa, kun moni ihminen ei edes tiedä linjakartan olemassaolosta.
 
HSL:n sivuilta voi ymmärtää että se on voimassa nyt. Toivotaan että kyseessä välivaihe, koska pysäkkien numeroiden opettelussa ja hakemisessa menee aikaan. Ei siis ihan kätevää vieläkään, mutta taksia halvempaa.

Kokeilin juuri laskuria: jos matkustan Perkkaalta Komentajankadun pysäkiltä Konalaan Kokkokallion pysäkille, niin säästöhinta on 3,84 euroa, eli kuljettajalta ostettavaa seutulippua halvempi !
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös