• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Raitiovaunut 2 ja 3 poikkeusreitillä 22.3. klo 7-22


"Raitiolinjat 2 ja 3 ajavat poikkeusreittiä lauantaina 22.3. klo 7-22 Streat Helsinki 2014 katuruokafestivaalin vuoksi. Katariinankatu ja Pohjoisesplanadi, välillä Katariinankatu-Unioninkatu, suljetaan tapahtuman ajaksi."

Millä ihmeen oikeudella tällaista perusratikkalinjan sabotointia pääkaupungin hallinto- ja liikenneviranomaiset edelleenkin sallivat?! Onko raitiotielinjojen katkaisu jonkin keskellä katua tapahtuvan ruokailutempauksen takia vain ilmoitusmenettely, että ryhdytään syömään "sushia" yms. keskellä liikennealuetta.

Olisi ehdotus raitiotieseuralle, että järjestäisivät varainhankintaakin varten pääsymaksullisen grillaustapahtuman ja ilmoittaisivat kahta päivää ennen näille järkeä vailla oleville instansseille, että Rautatientorin bussipysäkkialueella käristetään jonain viikonloppuna pallogrillissä kabanossia klo 7-22 eli esim. "Street Food 2014 City Summer Festival". Saisi sitten HSL ilmoittaa, että bussiliikenne päättyy tapahtuman aikana Hakaniementorille, jossa matkustajat voivat sitten vaihtaa kätevästi M-linjalle matkalla Rautatientorille. Ja että kaikki bussit Rautatientorilta myös lähtevät tämän järkevän tapahtuman takia Hakaniementorin kulmilta.

Maksaakohan tuollainen liikennealueen blokkaus kymppejä enempää? Kuka tietää? HSL:n vastausta odotellessa...
 
Takaisin
Ylös