Tehtävät painottuvat yksikön johtajan sihteeritehtäviin. Lisäksi tehtävät sisältävät yksikön seminaari- ja kokousjärjestelyjä, kokouspöytäkirjojen valmistelua sekä henkilöstön virkistäytymispäivien käytännön järjestelyjä. Yksikön sihteeri toimii myös yksikön yhteyshenkilönä markkinoinnin ja tiedotuksen tehtävissä.

Kelpoisuusehtona on esimerkiksi tradenomin tai merkonomin tutkinto.Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hyvää kotimaisten kielten ja englannin kielen taitoa. Odotamme hakijalta yhteistyö- ja organisointikykyä, aloitteellista työotetta, kokonaisuuksien hyvää hahmottamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävä täytetään 16.3.2015 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtajan sihteeri Sanna Laakkonen, puh. (09) 310 34859, ja henkilöstösuunnittelija Elisa Tohmo, puh. (09) 310 34794.
Hakemukset pyydämme jättämään kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi (työavain 21-2-15). Hakuaika päättyy 13.2.2015 klo 15.00. Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...