• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitiovaunupysäkkien kevätpesu alkaa

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitiovaunupysäkkien kevätpesu alkaa viikolla 9. Pysäkkipesut aloitetaan keskustan alueen raitiovaunupysäkeiltä. Pestävänä on kerrallaan yksi pysäkkipari. Kevätpesujen aikana raitiovaunut ajavat normaaleja reittejään. Työstä voi aiheutua lyhytaikaista haittaa liikenteelle ja matkustajille. Tarvittaessa HKL:n henkilökunta opastaa ja neuvoo matkustajia.
Pysäkkien kunnossapidon helpottamiseksi on tärkeää, ettei polkupyöriä lukita pysäkkikaiteisiin. Lisäksi kaiteisiin lukitut polkupyörät ovat matkustajien tiellä ja haittaavat esteetöntä liikkumista pysäkeillä.
Kevätpesuja jatketaan, mikäli päivälämpötilat pysyvät riittävän korkeina. Pesuja tehdään päivisin, jotta työtä saadaan aikaistettua. Pysäkkien ja rata-alueiden pesuja ja harjauksia jatketaan niin kauan kunnes kaikki hiekka on saatu talteen.
Raitiovaunupysäkkien peseminen edistää siistiä kaupunkikuvaa. Pysäkkien ja rata-alueiden kevätpesu myös vähentää katupölyn määrää.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös