• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Vuosaaren aseman laituriovet puretaan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
laituriovet_vuosaari.gif
Vuosaaren metroaseman laituriovet puretaan. Työt käynnistyvät maanantaina 16.3. ja kestävät kaksi viikkoa.

Aseman pohjoispuolinen raide on suljettu purkutöiden ajan. Metro liikennöi Vuotien puoleisella raiteella, eli metrojunat saapuvat ja lähtevät samalta raiteelta. Töillä ei ole vaikutusta metron vuoroväleihin.

Metron automatisointiprojektiin liittyneet laituriovet puretaan, koska metroliikenne jatkuu toistaiseksi kuljettajien ajamana.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Eikö nuo olisi kannattanut jättää pystyy odottamaan metron automatisointia?

Vuosaaren laiturinovista tulee nyt valokuvissa surullinen luku ainoasta näkyvästä asiasta johon miljoonat menivät valitettavasti hukkaan.
 
Olen ymmärtänyt, että laituriovet ovat Siemensin omaisuutta ja automaatiosopimusten purkautuessa palautetaan ovet takaisin, kun ei niitä tarpeettomina haluta erikseen ostaakaan.
 
Eikö nuo olisi kannattanut jättää pystyy odottamaan metron automatisointia?

Mistään automatisoinnista ei ole tällä hetkellä mitään päätöstä. Tilanne on sama kuin oli esimerkiksi 1990-luvulla. Miksi jättää pystyyn sujuvaa liikennöintiä haittaavia ovia, kun niitä ei mahdollisesti koskaan tulla tarvitsemaan mihinkään?
 
Takaisin
Ylös