• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kampin metroasemalla korjataan liukuporrasta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
kamppi.gif
Kampin metroasemalla kauppakeskuksen päädyssä olevan kolmen liukuportaan ryhmän keskimmäinen liukuporras on toistaiseksi poissa käytöstä. Kauppakeskuksen päädyn kaksi muuta liukuporrasta on normaalissa käytössä. 
Liukuportaan korjaustyö vie viikkoja, sillä portaisiin tarvittavien varaosien toimitusaika on pitkä liukuportaan koneistotyypin harvinaisuuden vuoksi. Liukuportaiden tavallisimpia varaosia pidetään varastossa lyhyen korjausajan takaamiseksi.
Kampin liukuportaiden korjaukset ja huollot tehdään öisin liikennöintiajan ulkopuolella, jotta työstä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä metroaseman käyttäjille. Kampin aseman liukuportaat ovat yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimmin liikennöidyistä paikoista, ja portaissa liikkuu päivittäin useita tuhansia matkustajia. Liukuportaiden vikoja ennaltaehkäistään muun muassa säännöllisen huolto-ohjelman mukaisilla huolloilla sekä korjaamalla vikaantumisriskissä olevia portaita etukäteen. 
Pääsääntöisesti metroasemien liukuportaat toimivat hyvin; valtaosalla portaista ei ole ollut vuoden sisällä yhtään vikaa.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös