Näytetään tulokset 1-2/2

Viestiketju: Liepāja

 1. #1

  Liittynyt
  09.07.2005
  Viestejä
  567

  oletus Liepāja

  Latvian kolmanneksi suurimman kaupungin piskuinen yhden linjan "ratikkaverkko" porskuttaa edelleen, vaikka asukkaita on vain n. 84.000. Nykyisellään Tatran KT4-nivelvaunuja on 16, osa alkuperäisiä neuvostoajan SU-versioita sekä osa entisiä DDR:ään toimitettuja ja sieltä käytettyinä ostettuja D-versioita. Arkipäiväliikenteessä vuoroja on seitsemän. Aikasemmin käytössä on ollut myös Tatran T4-vaunuja.

  Netissä löytyi itselleni ennennäkemätön kuva Tatra-junasta. KT4:nen vetää (perävaunuksi muutettua?) T4:sta. Vaunun kylkinumero 211 paljastaa sen T4:ksi, jonka katolla ei kuitenkaan näy virroitinta. Onkohan vaunu muutettu moottoroiduksi perävaunuksi, joka saa virtansa vetovaunusta. Vai onkohan vaunusta poistettu myös ajomoottorit ja siten muunnettu ihan puhtaaksi "B4:ksi"?
  :P

  Matkustajat, tehkää kasoja kadun reunaan!

 2. #2
  Max
  Max ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  26.08.2008
  Viestejä
  1139

  oletus Vs: Liepāja

  Lainaus Alunperin kirjoittanut Piirka Näytä viesti
  Netissä löytyi itselleni ennennäkemätön kuva Tatra-junasta. KT4:nen vetää (perävaunuksi muutettua?) T4:sta.
  Joka tapauksessa tuo kuva on neuvostoaikainen eli viimeistään vuodelta 1991. Nyky-Latviassa nuo venäjänkieliset tekstit "Säästökassa" ja "Miesten parturi" on korvattu kaupallisemmilla, latviankielisillä versioilla (ja niitä on katukuvassa melkoisesti enemmän).

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •