Nostalgiamatka T-junassa

Veikkaanpa tarkistamatta, että vaunut.org'in keskustelu on puhunut pakettikatkoista siltä aikaväliltä, mistä on ollut julkista tai muuta tietoa tarjolla. Tämän aikavälin ulkopuoliseen aikaan ei ole otettu kantaa. Voin toki olla väärässäkin.

Tuo oletuspäättely kulkutiedon tarjollaolemisesta vain tämän vuoden loppuun saakka sopii kyllä tähän hyvin. Viime kesänä on toki ollut esillepantuna vasta siitä eteenpäin tulevan loppuvuoden ajelut, mutta siis - "pakettitöitähän" tehdään näillä näkymin "maailman tappiin" saakka. Vanha 70-luvun ratatyömetodi on nykyään uudelleenhavaittu erittäin hyväksi ja joustavaksi tavaksi yölläkin kohtalaisen vilkkaalla Pääradalla, niin että tällälailla organisoimalla ratatöissä voidaan tehdä pistemäisiäkin totaalikatkoja vähällä varoitusajalla aivan missä vain koko tuolla 71 kilometrin rataosalla. Koko osuus ei ole koskaan sähkötön vaan vain sieltä-täältä pätkittäin eli vaikkapa vain Pasila-Oulunkylä...

Ja vielä: Resiina-keskustelupalsta eli entinen vaunut.org kuuluu kyllä seuraamiini forumeihin ja sen tietotaso on yleisestiottaen kiitettävän hyvää. Suositellaan heille, joita rautatieasiat enemmältikin kiinnostavat!
 
Juu. Saattoi olla niin että oli vain laitettu tämän vuoden. Taisi myös olla niin että puhuttiin että loppuisi todennäköisesti tänä vuonna... Mutta siis tarkkaan en muista. Tälläinen mielikuva jäi minulle kun sieltä lueskelin. Mutta sehän on vain positiivista kuulla ettei siihen lopu. Pitää seurata jos saattaisi olla jotain vielä erikoisempaa kalustoa liikenteessä.

Minkälainen kalusto oli muuten nyt 7.-8. välisenä yönä? Makuuhuoneeni ikkunasta näkee pääradalla, ja näytti että olisi ollut vain yksi vaunu jossa valot. 2 veturia näkyi, 2vaunua (saattoi olla 3), mutta yhdessä oli valot ainoastaan.
 
Liikenneviraston ensivuoden ratatyölistoista en kylläkään löytänyt mainintoja pakettikatkosta,
joka aikaisempina vuosina oli sinne kirjotettuna.
 
Liikenneviraston ensivuoden ratatyölistoista en kylläkään löytänyt mainintoja pakettikatkosta,
joka aikaisempina vuosina oli sinne kirjotettuna.

Liekö sitten jo niin vakiintunut homma, ettei tarvi erityistä paimennusta, vaan on normaalia toimintaa :)
 
Voisiko joku vahvistaa että 2.1.-3.1. välisenä yönä kulkee taas H229 ja H220? Olisi tarkoitus hypätä jälleen kyytiin. Takasin tulomatkalla tarkoitus jäädä keskustaan tms. jonnekkin ja kuvata reitti-videoita, joten YV:tä lentämään jos joillakin on ehdotuksia reittivideosta, ainoa ehto on että Helsingin sisäinen linja ja pitäisi alkaa kulkemaan n. 4-5välillä aamuyöstä.
 
Saat vapaayön, sillä pakettikatkoa ei järjestetä poikkeuksellisesti nyt. Sitten helmikuussa pakettikatko jatkuu...

Äääh... Ei voi olla totta... Juuri kun olisin päässyt... Noh, ei voi mitään... Kiitos kun kerroit, niin ei turhaan menty asemalle odottelemaan.
 
Takaisin
Ylös