Havaintoja Oulun joukkoliikenteestä

Mikäköhän päivä se tässä oli, kun linjalla 10 joku bussi joutui keskeyttämään kesken kaiken linjan ja seuraava vuoro jouduttiin peruuttamaan. Onkohan kalusto vähissä? Bussi nro 20 (2007 Volvo 8700LE) on varmaan poistettu yli-ikäisenä (oon nähnyt viimeksi viikolla 50) ja tuo 35 (2009 Volvo 8500LE) on taas jostakin toisesta syystä pois käytöstä. Ja joo, tuo rekisterikilpi vahvistaa, että kyseessä tosiaan on Revolta hankittu bussi. Liekö sitten lainassa vai miten.

Tuo Oubusin #20:lle tehty Lopullinen poisto joten se ei ole palaamassa enään ajoon. Tuon #35 osalta näkyy olevan edelleen Liikenteestä poisto.
 
Tänään torstaina 15.2.2024 havaittu Revon turistiliikenteellä numerolla #71 Scania Citywide LE Suburban rekisterinumero ZNE-748. Entinen OTP Travelin auto.
 
Tänään kiirastorstaina 28.3.2024 tuli havaittua Kaakkurissa ajelevan valkoinen Solaris Urbino 12 metrinen bussi. Tosin kyljessä luki RENT. Ei ollut millään linjalla.
 
Itse olen tässä lähipäivinä nähnyt muutaman kerran Yliopistolla valkoisen Solariksen, jonka linjakilvessä luki "Koulutusajo OSAO"
 
Äsken kainuuntien ja ratakadun risteyksessä näkyi valkoinen iäkkäämpi volvo rent-teipeillä ja linjakilvessä luki ”koulutus nobina”. Ekoja merkkejä siis…
 
Tänään perjantaina 19.4. puolen päivän aikoihin Kaarnatiellä ajoi fibusin Iveco Crossway (LE?) bussi kohti Ruskoa. Bussissa oli jonkunlaiset polttoaineeseen viittaavat teippaukset ja viittasivat jotenkin vähäpäästöisyyteen.
 
Takaisin
Ylös