Aikaongelmia

Liittynyt
4 Lokakuu 2009
Viestit
3,220
Foorumi alkoi näyttää kaikki ajat GMT:n (tai nyt kesäaikana GMT+1:den) mukaisina (kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä), kun olen kirjautunut sisään. Kun en ole, näkyvät ajat oikeina. Miten tämän saa korjattua? Koetin muuttaa asetuksista aikavyöhykkeeksi GMT+2:den ja laittaa kesäaika-asetukset päälle, jotta aika olisi GMT+3:n mukainen, mutta se ei auttanut. Foorumia on nimittäin todella ärsyttävää lukea, kun kaikki ajat ovat kaksi tuntia jäljessä.
 
Mulla on ainakin aikavyöhykkeenä Helsinki Kaliningrad GMT+2 ja kesäajan tunnistu päällä. Foorumin alareunassa lukee kellon aika ihan oikein:
"Kaikki kellonajat näytetään aikavyöhykkeen GMT +3 mukaan. Kello on nyt 22:43." Joskus aiemmin olen kyllä joillain foorumeilla huomannut,
että sisään loganneena kello näyttää eri aikaa kuin vieraana.
 
Ongelman ydin on siinä, että vaikka muutan asetuksista aikavyöhykkeen miksi tahansa muuksi kuin GMT:ksi ja painan "Tallenna muutokset" -nappia, säilyy aikavyöhykkeenä edelleen GMT.
 
Mulla on kanssa ollu sama ongelma vaikka olen yrittänyt vaihtaa kellonaikaa niin jostain syystä mitään ei tapahdu.

Tämäkin viesti kirjoitettu muka 13.34 vaikka oikeasti on 15.34.
 
Nyt itselläni näyttää 2tuntia jäljessä foorumin aika.. Tämä viesti on kirjoitettu 12:44, mutta foorumi näyttää 10:44... Ja käyttäjä asetuksissani on aikavyöhykkeeksi mennyt jostain syystä Lontoo eli GMT... Yritin vaihtaa GMT +2 mutta palaa aina takaisin.
 
Nyt itselläni näyttää 2tuntia jäljessä foorumin aika.. Tämä viesti on kirjoitettu 12:44, mutta foorumi näyttää 10:44... Ja käyttäjä asetuksissani on aikavyöhykkeeksi mennyt jostain syystä Lontoo eli GMT... Yritin vaihtaa GMT +2 mutta palaa aina takaisin.

Mulla on sama ongelma tällä hetkellä
 
Ja nyt on minullakin. Yritin vaihtaa muttei onnistunut.
Tietokoneessa on oikea aikavyöhyke. Kaikki mahdolliset temp -tiedostot ja keksit poistettu.
Vaan sama vika kolmella eri selaimella. Ei siis johtune selaimesta. Jos en ole kirjautuneena on kellonaika oikein.
Johonkin toiseen forumiin kirjautuneena kellonaika on oikein.
Yksityisviestin lukemisen jälkeen alkoi ongelma. Sattumaako?
 
Muuten samat, mutta aikavyöhykkeenä GMT London jne.. Jos yrittää muuttaa tuota arvoa, se vaihtaa automaattisesti takaisin GMT:n. Myöskään automaatti toiminnon pois otolla ei ole vaikutusta
 
Viimeksi muokattu:
No niin, curiosity killed the cat. Eli kokeilinpa vaihtaa oman aikavyöhykkeeni GTM:hen. Onnistui. Ja nyt jos yritän vaihtaa sen takaisin, ei vaihdu. Palauttaa tosiaan aina takaisin GMT:n, yrittipä vaihtaa miksi tahansa muuksi.

---------- Viestit yhdistetty klo 16:19 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 16:14 ----------

KVG auttaa aina. Löytyi tämä:

https://www.vbulletin.com/forum/showthread.php/399203-Users-can-t-change-timezone-in-UserCP/page2

Se on siis bugi vBulletinissa, mutta ilmenee vain, jos käytössä on eri kieli kuin vBulletinin oletuskieli (englanti). Valitettavasti kieltä ei taida päästä valitsemaan itse. Ilmeisesti suomennoksia korjailemalla asian voisi mahdollisesti korjata, mutta tuosta threadista ei selviä miten.
 
Olipa minullakin tämä ongelma viime päivityksen jälkeen, mutta pari päivää sitten sivun alhaalla muuttui teksti: "Kaikki kellonajat näytetään aikavyöhykkeen GMT +1 mukaan", ja perässä näkyvä kellonaika täsmää oman sijaintini ja kelloni kanssa.

Asetukssa väitetään kuintenkin, että valittuna olisi Lontoon aika. En aio enää koskea siihen.
 
Takaisin
Ylös