Ajoneuvot kartalla

Kyllä se 53 on ollut 3B:llä, 3T:llä tai 9:llä monasti Sturenkadun ja Kangasalantien risteyksessä tai Vallilan pihan tienoilla. Näyttäisi jumittuneen hallireitille. Tällä haavaa karttapalvelu näyttää sen olevan Koskelassa (satelliitista arvioiden poikittain raiteella 13) matkalla Eltsuun, jossa ollaan kahden minuutin päästä.
 
Eilen ja tänään karttalla ei ole nähty yhtäkään liikuvaa eikä seisovaa ajoneuvoa. Onko järjestelmä alhaalla?

/Skurubisin
 
Eilen ja tänään karttalla ei ole nähty yhtäkään liikuvaa eikä seisovaa ajoneuvoa. Onko järjestelmä alhaalla?

Nyt ehtoopäivällä siellä näkyy arviolta kolmisenkymmentä liikkuvaa ajoneuvoa ja pari vanhaa tuttua seisovaa ajoneuvoa. 53 ja 99 siis, joista ensin mainittu on tänään päässyt Mäkelänkadun länsipuolelle asti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
5.3. päivällä:
Vähähkösti vaunuja kartalla.
Voikohan siitä päätellä, että liikkeellä on paljon varioita ?
 
Järjestelmä sekoilee todella pahsati. Pari päivää sitten se näytti, ettei yhtään ajoneuvoa ollut liikenteessä. Tältäpäivältä järjestelmän seloiluja välillä 13.55-14.10:

Yleisesti vaunujen seuraavat pysäkit puuttuivat, tai olivat vääriä. Välillä virheet hävisivät, tai vaihtoivat paikkaa päättömästi.

HKL 89 Saunalahdentiellä lähdössä linjalla 10. Hetkeä myohemmin Vaunu olikin HelB 89 Paciuksenkadulla linjalla 68!
HKL 45 linjalla 10 Kumpulan kampuksella.
HKL:n numeroton vaunu linjalla 4 Arabianrannassa.

PL 810 Pasilansillalla linjalla 1.

CBF:n numeroton auto menossa Käpylänaukiolla linjalla 11 Tuusulanväylän suuntaan.

Paikalleen oli juuttunut HKL 50, joka on kokoajan paikallaan Kustaa Vaasan tiellä. (mm. HKL 53 ajoi sen yli!) Myös CBF 686 on juuttunut Merihaan tunneliin.

Ehkä kaikkein hauskin tapaus oli linjan 10 numeroton vaunu, joka meni aluksi Aleksis Kiven katua itään, ja hetken päästä olikin kääntymässä Suvannontieltä Mäkelänkadulle, jolloin seuraavat pysäkit olivat Haapalahdenkatu 1010 min, Kytösuontie 2 min, Ruskeasuo 1359 min, Tilkka 0 min ja Kuusitie 121 min :idea: :!: :shock: :lol: [nyt 14:29 pahin sekoilu on hieman hellittänyt]
 
14.43: Kovin näyttää turhalta koko systeemi. Kait virheitä enemmän kuin "tietoa".
Miksihän tuollaiseen rahaa haaskataan.
Vai onkohan tämä jokin ilmaisversio paremmasta meille taviksille?:)
 
Yhdessäkään variossa ei ole laitteita asennettuna, joten niitä olisi aika vaikeaa seurata. Ensin asennettiin NrII:t, nyt työn alla ovat NrI:t ja seuraavaksi tulevat variot. Muita vaunuja ei erikseen ole aikataulutettu, joten ne saattavat tulla viimeisinä tai sitten jotenkin muuten.

Laitteiden asennus Varioihin lienee alkanut, sillä tänään havaitsin toimivan wlan-verkon lähettimineen Variossa 222, joka sillä hetkellä kulki linjalla 3T Kampista kohti Kauppatoria. Kartalla kiertelee nyt linjalla 3B/T samaan suuntaan yksi vaunu, joka ei suostu kertomaan numeroaan. Epäilen että kyseessä on juuri 222, joskaan en ole siitä varma. Tähän asti vaunun numeron näkymättömyys kartalla on yleensä viitannut Manneen.
 
Apuva! Vaunu 104 on Eteläisen Hesperiankadun ja Töölönkadun risteyksessä.
smileymania.at_20863.gif
url%5D
 
Kartalla kiertelee nyt linjalla 3B/T samaan suuntaan yksi vaunu, joka ei suostu kertomaan numeroaan. Epäilen että kyseessä on juuri 222, joskaan en ole siitä varma.
Sain juuri vahvistuksen teorialleni, eli Vario 222 näkyy kartalla, mutta siitä näkyy siis vain linjanumero.

Apuva! Vaunu 104 on Eteläisen Hesperiankadun ja Töölönkadun risteyksessä.
smileymania.at_20863.gif
url%5D
Auts! :eek: No, tää on tätä. Viime aikoina kartalla näkyvien vaunujen reiteissä ja pysäkkilistauksissa on havaintojeni mukaan esiintynyt entistäkin enemmän virheitä. Vaikuttaisi siltä, ettei järjestelmä osaa vielä edes kolmosen uutta reittiä, mutta kukapa sitä nyt ihmettelemään, sillä eihän reitti ole ollut käytössä kuin vasta kaksi kuukautta. ;)
 
Apuva! Vaunu 104 on Eteläisen Hesperiankadun ja Töölönkadun risteyksessä.

Ja on edelleen. Sen lisäksi 90 on lähtenyt käymään pääpostissa. Onkohan vastaanotin päätetty postittaa huoltoon virrat kytkettynä? :)

Ja juuri nyt nro 64 7A:ta kohti Koskelaa, mutta laitteet edelleen ilmeisesti päällä kuin olisi normaalissa linja-ajossa. Ja nro 80 lähti juuri Ruoholahdesta Mechelininkatua pohjoiseen linjaa 6 ajaen. Noh, ainakin laitteiden sijaintitieto näyttäisi toimivan...
 
Kartta netis

mä muistelisin että HKL:llä oli joku google mapsin kaltainen kartta netissä, missä näki livenä miten ratikat ja esim bussi h51 liikkui. onks sitä enää?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös