Aleksin 1G-kuvasto

Eipä tuossa tuolla hetkellä olla millään linjalla, vaan menossa on "Helsingin Bussiliikenteen toimintatapojen ja laitteiden ominaisuuksien demonstraatio".

HelBhän ajaa tällä hetkellä linjoja 22, 23, 23N ja 57 kahdessa eri kaupungissa, ja vuodenvaihteessa joukkoon liittyy vielä 52:kin. Yhtiön sisäisessä materiaalissa (vuoroaikataulut jne.) ne on eroteltu niin, että Espoon linjoihin lisätään iso E-kirjain eteen.

Tietyissä Mitron-linjakilvissä saa linjanumeroa muutettua myös käsin. Tässä tapauksessa metroa korvaavan linjan (99) numero on muutettu täsmälleen sellaiseksi kuin mitä vuoroaikataulussa lukee.
 

Siinä korvataan Espoon Lintuvaaran metroliikennettä sähkökatkon, kiskojen kromauksen ja Jääskeläntien Aseman 350-metristen rullaportaiden rasvauksen vuoksi. Kun nämä huoltotoimenpiteet ovat saatu valmiiksi, siirretään rataa vielä 3cm länteen päin välllä Hämevaara-Vallikatu ;)

Itse asiassa linja-autohan on maantieteellisesti jo Vantaan puolella, joten Vantaalaisillakin on lähestulkoon oma metro!
 
Takaisin
Ylös