Bus Driver pc-peli

Liittynyt
5 Heinäkuu 2005
Viestit
444
Pelit 12/06 lehdessä oli lyhyt juttu uudesta bussisimulaatiosta, jonka pitäisi ilmestyä jo täksi jouluksi.

Oli jo aikakin, että joku tekee pelisimulaation busseista kun junasimulaatioita on ilmestynyt vaikka kuinka. Itse asiassa olen odotellut tällaista peliä jo 90-luvun alusta asti. Kun tuohon simulaatioon saataisiin vielä strateginen puoli mukaan eli kaluston, reittien ja vuorovälien suunnittelu parhaan tuoton saamiseksi niin voisi olla helkkarin hyvä peli.

Pelin kotisivut: http://www.busdrivergame.com/
 
Tai sitten sen olisi pitänyt tulla tammikuussa 2006...
Se siitä!Minä ainakin olen halukas ostamaan sen heti kun se ilmestyy,vaikka joutuisikin tilaamaan jenkeistä.Mikäköhän tulee hinnaksi?40-60e?
 
Oli jo aikakin, että joku tekee pelisimulaation busseista kun junasimulaatioita on ilmestynyt vaikka kuinka. Itse asiassa olen odotellut tällaista peliä jo 90-luvun alusta asti.
Näyttääpä lupaavalta. Vaikka enemmän raideliikenneharrastaja olenkin, niin juuri tuollaista peliä olen kovasti kaipaillut. Toivottavasti tulee pian ja on hyvä :smile:
 
Tuo on kyllä pakko hankkia. Milloin ilmestyy? Jos ei ole jo ilmestynyt. Mistä voisi hankkia?
 
Mahtavaa! Tätä olenkin odottanut innolla ja vastoin edeltävää kommenttia totean tyytyneeni hinta-laatusuhteeseen. Ensimmäinen peli, jossa todella täytyy noudattaa liikennesääntöjä ja pääsee ajamaan bussivuoroja kaikkine vaativine tehtävineen. Tekisi mieleni jopa tuhlata rahojani, mutta valitettavasti en kykene asioimaan netin välityksellä. Mutta ehkä saan sen vielä järjestymään. Pisteet: 8/10 heh heh...
 
Täähän on aivan mahtava! Vähän ohjaus näppiksellä tuottaa hankaluuksia, ainakin näin aluksi. Saiskohan sitä jonkun bussin kojelaudan jotenkin... ;)
 
Vähän meni ajolinjat solmuun: kuva. Ja kylläpä väkeä pelotti kyydissäni; kirkuivat tuon tuostakin :). Onkohan niin oikestikin?
 
Viimeksi muokattu:
On pakko ihailla kuljettajia, jotka ensin ajaa bussia 12 tuntia oikeassa liikenteessä, ja sen jälkeen vielä pelissä kotona 4 tuntia.. :redface:
 
Jaa, minäkö? En minä niitä hommia just nyt tee; mä oon täällä Kiinassa (Fuzhoussa) taas poikieni ja muun perheeni kanssa. Kuka sitä nyt aina bussiakaan ajaisi ;). Ja sitä paitsi: tämähän on todellakin -peli-, eikä juurikaan tekemistä todellisuuden kanssa. Hyvä fiilis siinä kuitenkin on.
 
Aivan loistava peli! Tämmöisestä olen unelmoinut alakouluikäisestä saakka. Valitettavaa on kuitenkin, että noin vuoden vanhan koneeni näytönohjain ei ole riittävän suorituskykyinen pyörittämään peliä tökkimättä edes heikolla grafiikalla, joten kokoversion hankkiminen jäänee haaveeksi. Realistisuutta jäin myös pohtimaan: Voisiko joku bussia ajellut ystävällisesti kertoa, ovatko esimerkiksi kääntösäteet tai jarrutusmatkat suhteessa vauhtiin kuinka todellisuutta vastaavat kyseisessä pelissä. Jotenkin tuntui turhan yksinkertaiselta... :D
 
Tohon jäi koukkuun! Pitäs varmaan koko versio ostaa vaikka onkin tommoseksi aika kallis. Muuten hyvä, mutta tehtävät liian lyhyitä. Onkohan ne sitten oikeassa versiossa pidempiä? Aikataulutkin ovat niin tiukat, että ehdin vain kerran aikataulussa päättärille ja muilla kerroilla 5-80 sekuntia myöhässä.
 
Takaisin
Ylös