Bussi- ja metrokuvia

Liittynyt
6 Tammikuu 2006
Viestit
348
Sain tänään laitettua my operaan kuvasarjat metroista ja busseista. Metrokuvissa on myös kuvia poikkeusliikenteestä Kulosaarensillalta. linkki metrokuviin. Bussikuvat ovat pääosin Elielinaukion lähistöltä otettuja. linkki bussikuviin.
Ilmoittakaa vaan, jos jossain kuvatekstissä on virhe.
 
Hyviä kuvia. Jotenkin kalusto on pääkaupunkiseudulla väritykseltään levotonta - voin olla väärässäkin. Mielestäni Turussa tämä TLO:n väritys, ja miksei SL:n ja jopa Anderssoninkin värit ovat kauniinpia katukuvassa. Mainosbussit ovat Turussa onneksi vähentyneet, aluksi ne olivat siistejä, mutta pikku hiljaa alkoi tulla mitä sattuu teipattuja hutilointeja...
 
Onhan ne värit kylläkin usein aika sekalaista. Erityisesti joillakin yrityksillä voi olla eri värisiä autoja paljonkin.
 
Mutta meitäkin on moneen junaan/bussiin/metroon/raitiovaunuun. Itse henkilökohtaisesti tykkään pk-seudun värikkäästä ja monipuolisesta kalustosta. Olisi erittäin tylsää, jos olisi vain yksi firma, yksi väritys ja yhdenmalliset bussit.
 
Itse henkilökohtaisesti tykkään pk-seudun värikkäästä ja monipuolisesta kalustosta.

Onhan se ihan mukavaa vaihtelua, mutta siinä tulee vastaan välillä se ongelma, kun ei tiedä bussin väristä minkä yrityksen bussi se on. MAinosbussit ovat kylläkin se suurin ongelma, kun niistä ei tiedä niin helposti, minkä yrityksen ne ovat.
 
Takaisin
Ylös