Bussipojan kuvat

Ensimmäiset toukokuun kuvat tulevat tuulisesta Hämeenlinnasta, talviselta Riihimäeltä, Hyvinkäältä ja Järvenpäästä. Kuvat tästä.
 
Tällä kertaa kuvia tulee Venäjän matkalta Moskovasta (2 kuvaa) sekä Tulasta (4 kuvaa). Lisäksi Venäjältä palatessa tuli poikettua Joensuussa, jossa Lehtosen Liikenteen autot ajavat viimeisiä päiviään. Juhannusaattona kameraan tarttui kuvia 550:n poikkeusreitiltä Olympiakylästä, sekä 24S:n reitiltä Paciuksenkadulta. Juhannuspäivänä tuli mentyä Ouluun , jossa pääpainona oli kaukoliikenne sekä junaa korvaavat linja-autot. Lisäksi "Sekalaista"- kansiosta löytyy kuvia Tulan "Avtostradasta", eli retroautonäyttelystä.
 
Lomailun ja sairastelun takia kuvia ei ole tullut otettua vähään aikaan, mutta nyt tulee pieni satsi kuvia Varkaudesta ja Savonlinnasta, alkaen Onnibussista. Savonlinnan paikallisliikenteen aikatauluista täytyy sanoa sen verran, että bussit ajelevat lähes täysin miten sattuu, ja tämän takia yksi uusi 8900 jäi kuvaamatta ja yksi tien toiselta puolelta... Havainnoimani linjurit olivat 5-15 minuuttia myöhässä, mutta yksi meni 5 minuuttia etuajassa.
Lisäksi kuva B43:ta (Finavian parkkibussi) korvaavasta B12:sta.
 
Tänään metsästyksen kohteena olivat uudet linja-autot ja lakkautettavat bussilinjat. Kuvia mm. PL:n uusista Ivecoista ja Åbergin Omniexpressistä alkaen tästä h22:sta, joka lähtee pysäkiltä, jossa ei ole enää merkintää kyseisen linjan olemassaolosta.
 
Viimeksi muokattu:
Takaisin
Ylös