Citykauppa-auto

Liittynyt
19 Syyskuu 2007
Viestit
841
http://www.kaleva.fi/plus/juttu727041_page0.htm

Citykauppa-auto aloitti Oulussa, kertoi Kalevan verkkolehti eilen ja paperilehti tänään. Kävin katsomassa moista ihmettä tänään iltapäivällä, kun se pysähtyi 20 minuutiksi tuossa kahden minuutin kävelymatkan päässä. Citykauppa-auto on perinteisiä maaseudun kauppa-autoja pienempi ja muistuttaa ulkoisilta mitoiltaan paremminkin jäätelöautoa. Kyljessä on kuitenkin ovi ja sisään mahtuu kerralla ehkä kolme tai neljä asiakasta. Kauppias vakuutti hintojen olevan samat kuin hänen kiinteässä kaupassaan Aseman Herkussa Rautatienkadun ja Asemakadun kulmassa täällä Oulussa. Kuinka hyvin asiakkaita houkuttelee kauppa, joka on lähellä, mutta auki vain 20 minuuttia viikossa?
:smile:
 
Kaikkeenhan oppii, ja aikatauluja varmaan parannetaan asiakaspalautteen perusteella. Kuukauden koeaikaa tuossa Kalevan jutussa ainakin mainittiin.
City-kauppa-autoja on mm. täällä Suomen suurimmalla kehitysapualueella, Kehä III:n sisäpuolella.
http://www.vankkuri.fi/Reitit/reitit.html

Ikääntyvä väestö on varmaan kaikenlaisen palvelun tarpeessa, tässähän on oiva ajatus siitä kuinka vuori tulee mooseksen luo eikä kaikkien tarvitse vaeltaa vuorelle. Eikä yhteiskunta ole edes vetovastuussa.
 
City-kauppa-autoja on mm. täällä Suomen suurimmalla kehitysapualueella, Kehä III:n sisäpuolella.

Kuten jopa pääkaupungissamme Helsingissä muutaman kilometrin päässä keskustasta, Lehtikuusentiellä, (onko se nyt Laakson kaupunginosaa) vierailee kauppa-auto säännöllisesti.
 
Takaisin
Ylös