Concordia Bus vaihtaa omistajaa

Historia on toistamassa itseään. Nobinan erääntyvistä joukkovelkakirjalainoista neljännes aiotaan kuitata sillä, että velkojat saavat 95% yhtiön omistuksesta.
Nobinan tiedote englanniksi
 
Niin, kyllähän nobina konsernissa joku osa tekee voittoa josta suomeen pystytään subventoida rahaa ;) Hsl-alueen markkinat eivät ole terveet, ja jos helbbiin, nobinaan tai veoliaan ei saataisi ulkoa rahaa, olisivat nekin kaatuneet jo 15v sitten ;)

Jotainhan sekin kertoo että firma annetaan toiselle taholle kun ei pystytä maksamaan velkoja takaisin. Tällä tuskin on mitään vaikutusta mihinkään, eihän ollut vuonna 2005:kään
 
Tähän en kyllä usko! Nobina on varmaan viimeinen joka konkkaan menee. :mad:

Konkurssi on sellaisen tilanteen nimi kun itsehallinta menetetään kokonaan ja joudutaan velkojien hallintaan.
Toinen nimitys samankaltaiselle tilanteelle on yrityssaneeraus, silloin hallintaa menetetään vain osin ja likvidaatio velkojen kattamiseksi yleensä vältetään.

Kuukanko:n kertoman mukaan kysymyksessä on yrityssaneeraus, jolla vältetään toistaiseksi konkurssi ja sitä seuraava likvidaatio muuttamalla velkojien saatavia omistukseksi. Konkurssi ja sitä seuraava likvidaatio on siis tosiasiallisesti kulman takana."täydellinen tietämättömyys antaa uskomattoman itsevarmuuden"
 
Takaisin
Ylös