Concordian bussi Ilta-Sanomissa

Huh, huh, kyllä on todella järkyttävää ja vastuutonta toimintaa! Ei varotuskolmiota ja "sokeat" autoilijat meinanneet törmätä bussiin kovalla vauhdilla 40km/h rajoitusalueella! Onneksi valpas kansalainen jäi ohjaamaan liikennettä, niin vältyttiin suuronnettomuudelta! ;)

Voi hyvää päivää!
 
Varoituskolmion puuttumista päiviteltiin uutisessa peräti kolme kertaa :D

"Varoituskolmiota ei ole missään, eikä kuljettajaa."

"Yleensä edes varoituskolmio jätetään, jos käy näin"

"mutta kyllä edes varoituskolmion olisi voinut jättää, Valtonen kummasteli."
 
Hätävilkut usein jätetään päälle jos auto on hankalassa paikassa. Ei niinkään turvallisuuden takia vaan siksi, että muut tienkäyttäjät huomaavat jo kaukaa mikä on asian laita. Varoituskolmio ei sen enempää varoita.
 
Olipa tosiaan hirveä mysteeri, minun täytyy olla tosi nero kun keksin heti että linjuri on-yllätys yllätys-HAJONNUT! Se on PK-seudulla uutta ja ihmeellistä.

(Asuin 2004-2005 Kivihaassa ja ei Ruskeasun varikon ohi voinut kävellä ilman että sinne vietiin hinurilla bussia, sellaista siis taitaa sattua! Kuka kertoisi tämä keltalööpin lehdille ja neropatille joka soittaa oikein lehteen-herranjestas-hajonneesta bussista! Sori Valtonen mutta en arvosta aktiivisuuttasi tipan vertaa)
 
Jotta tuosta tapahtumasta jäisi mahdollisimman traaginen kuva, niin IS ei ole viitsinyt pyttää Concordia Busin edustajalta lausuntoa tapahtumasta. Concordia Busin edustaja olisi omalla lausunnollaan ehkä kyennyt selventämään, että suuronnettomuuden vaara oli melko kaukana...
 
Taas typeriä ihmisiä jotka eivät tiedä mistään mitään. Tarkoitan meinaan tuota timovaltosta ja iltasanomia. Varmaan noille uus asia, että bussi voi hajota!:eek:
 
Takaisin
Ylös