Foorumin päivitys

vko

Ylläpitäjä
Moderaattori
Tunnistettu jäsen
Liittynyt
23 Kesäkuu 2005
Viestit
509
Foorumiohjelmisto on päivitetty uuteen versioon, joka on tuonut mukanaan paljon uusia ominaisuuksia (innokkaimmat voivat lukea niistä vBulletinin foorumilta). Näiden ominaisuuksien käyttöön tulee varmastikin muutoksia ajan mittaan. Myös uusia englanninkielisiä lauseita näkyy pitkin poikin, niistä ja muista ongelmista voi lähettää joko yksityisviestiä tai vastata tähän ketjuun.

Vanhan version aikana käytössä olleesta ulkonäöstä on jouduttu luopumaan, koska sen tekijä ei ole päivittänyt sitä tähän uudempaan versioon, eikä ylläpidolla ole aikaa sitä itse tehdä. Etsimme mahdollisimman pian uuden tyylin joka toimii tällä versiolla, siihen asti joudumme tyytymään oletusulkonäköön.

Lähiaikoina jatkamme vielä galleriaohjelmiston uudistuksella, jolloin myös otamme testiluontoisesti käyttöön toivotun kuvien kommentoinnin.
 
Viimeksi muokattu:
Ihan pirteä tämä uusi väritys mun mielestä on. Mutta etusivulla ennen olleet "mene tästä viimeisimmän topikin uusimpaan viestiin" -napit ovat hävinneet. Onko ne mahdollista saada takaisin? Kunkin aihevalikon topikkilistasta ne kyllä edelleen löytyvät.
 
Mutta etusivulla ennen olleet "mene tästä viimeisimmän topikin uusimpaan viestiin" -napit ovat hävinneet. Onko ne mahdollista saada takaisin? Kunkin aihevalikon topikkilistasta ne kyllä edelleen löytyvät.
Tarkoitat ilmeisesti viimeisin viesti-sarakkeessa viestiketjun viimeisimmän viestin kirjoituspäivämäärän vierestä löytyvää "nuolta oikealle", josta pääsee kyseisen ketjun viimeiseen viestiin? Nuo näkyvät etusivullakin sisäänkirjautuneilla käyttäjillä, vieraana foorumia lukeville niitä ei tosiaan enää näytetä.
 
Foorumi on face-liftin johdosta modernimman oloinen. Kaverilista on hyvä uusi ominaisuus, siinä on jotain englantia vielä. Vaan eipä tuo "kaksikielisyys" haittaa menoa. Odotellaan innokkaasti uutta ulkoasua tämän standardi-skinin tilalle.
 
Sain välitettäväksi foorumille seuraavanlaisen viestin:

Voisitko ystävällisesti välittää joukkoliikennefoorumin ylläpidolle tiedon ettei foorumiin pääse rekisteröitymään, koska sivuston Captcha-palikka antaa aina virheilmoituksen: Image verification unsuccessful due to incorrect reCAPTCHA? private key. Contact the admin.

Samasta syystä johtuen en päässyt antamaan palautetta foomurin oman palautesivunkaan kautta, koska Captcha-suojaus ei toiminut siinäkään ja suoraa sähköpostiosoitetta ylläpitoon en taas mistään löytänyt.
Ylläpito ymmärtänee, mistä on kysymys ja korjannee vian pian, jotta uudet jäsenet pääsevät mukaan.

Antero
 
Image verification unsuccessful due to incorrect reCAPTCHA? private key.

Jostain syystä tuosta asetuksesta oli jäänyt puuttumaan muutama kirjain. Tämä on kuitenkin korjattu ja rekisteröinti toimii taas normaalisti (testattu on :)).
 
Itselläni on kiusallinen ongelma, joka esiintyy vain Nokian E90 -puhelimen selaimella. Eli etusivulta aiheen uusimpaan viestiin siirryttäessä puhelimen selaimeen tulee vain valkoinen ruutu ja teksti "Page not found".

Ennen päivitystä tämä toimi normaalisti.

Esim tämän ketjun viimeinen viesti on puhelimen selaimen mielestä
Koodi:
http://jlf.fi/f24/2900-foorumin-paivitys/%23post51152#post51152

Ilmeisesti tämä "%23" tuottaa sen ongelman, joka taas tietokoneiden nettiselaimilla ei aiheuta kompurointia.
 
Lähiaikoina jatkamme vielä galleriaohjelmiston uudistuksella, jolloin myös otamme testiluontoisesti käyttöön toivotun kuvien kommentoinnin.

Galleriaohjelmistokin on nyt päivitetty ja kuten luvattu, on myös kuvien kommentointimahdollisuus otettu käyttöön.

Kommentin voi lähettää numeropohjaisen arvioinnin kanssa, jolloin myös arvio näkyy kaikille. Ilman numeroakin kommentin voi toki lähettää. Pika-arviointi toimii vanhaan tyyliin.

Ongelmista voi edelleen raportoida joko yksityisviestillä tai tähän ketjuun.
 
Mun mielestä oikein hyvä tuo kommentointi-uudistus. Nopean tarkastelun perusteella nyt oleva systeemi galleriassa on oikein hyvä.
 
Mitä ovat profiilikommentit? Huomasin vasta nyt. Onkohan niitä ollut ennenkin vai tulivatko päivityksessä?
 
Profiilikommentit tulivat päivityksessä.

Profiilikommentit ovat yhdelle käyttäjälle osoitettuja viestejä, jotka kaikki muut jäsenet näkevät. Profiilikommentin voi lähettää menemällä jäsenen käyttäjäprofiiliin, valitsemalla sieltä "Profiilikommentit" -välilehden ja kirjoittamalla tekstin välilehdellä olevaan lomakkeeseen. Profiilikommenteissa voi käyttää vain osaa foorumilla muuten käytössä olevista tehosteista. Käytettävissä olevat tehosteet näkyvät profiilikommentin kirjoitusikkunassa. Kaikki muut jäsenet näkevät profiilikommentit katsoessaan käyttäjäprofiilia. Rekisteröitymättömät käyttäjät eivät voi katsoa käyttäjäprofiileita tällä foorumilla eivätkä siis näe profiilikommentteja. Jos haluat, että muut jäsenet eivät näe toiselle käyttäjälle lähettämääsi viestiä, lähetä yksityisviesti.

Ylläpito, moderaattorit ja kommentin kirjoittanut käyttäjä voivat muokata profiilikommentteja jälkikäteen. Ylläpito ja moderaattorit voivat myös poistaa kommentteja. Jos näet profiilikommentin, joka on mielestäsi asiaton, voit ilmoittaa siitä moderaattoreille painamalla "Ilmoita"-linkkiä. "Katso keskustelua" -linkistä näet kaikki profiilikommentit kommentin kirjoittajan ja sen käyttäjän välillä, jonka profiilissa kommentti on.
 
Minulla on postauksen kanssa ongelmia. Kun painan Lähetä vastaus -nappia, jää selaimeni odottamaan foorumin vastaussivua, mutta sitä ei tule. Esikatselu toimii kyllä. Eilen illalla kokeilin kolmisen kertaa ennen kuin postaus meni läpi. Nyt tänä aamuna viesti meni noin kuudennella kerralla. Katsotaan, saanko tätäkään viestiä läpi. Nyt on neljäs yritys menossa...
 
Tällainen ongelma tuli vastaan: päivitin eilen avatarini (vai mikä tuo profiilikuvatus on nimeltään). Uusi kuva ei ole kuitenkaan päivittynyt käyttöön, vaikka näkyy profiilisivulla. Kuvan pitäisi olla 20 Kt kokoinen ja kerrottuja pikselirajoja pienempi.
 
Tällainen ongelma tuli vastaan: päivitin eilen avatarini (vai mikä tuo profiilikuvatus on nimeltään). Uusi kuva ei ole kuitenkaan päivittynyt käyttöön, vaikka näkyy profiilisivulla. Kuvan pitäisi olla 20 Kt kokoinen ja kerrottuja pikselirajoja pienempi.

Profiilikuva ja avatar ovat kaksi eri asiaa. Jos haluat päivittää kirjoittamiesi viestien vieressä näkyvän kuvan, mene Jäsenasetukset -> Muuta avataria ja vaihda kuva sieltä. Tämä ei ole muuttunut viimeisimmän päivityksen jälkeen, vaan samat ominaisuudet olivat käytössä jo aiemmin.
 
Takaisin
Ylös