Havainnot paikallis- ja lähiliikenteestä - syksy 2011

Siiskö vanhoista osista Ikaruksella tehty romu? Varmaan kovilla jousilla..
 
....Westendin Linja taustainen CFF-774...
Tämä oli yksipäivä linjalla 195 ja kun hyppäsin kyytiin niin auton takaosassa kuului kaiuttimista jännä vihellys kun kierrokset nousi.. eli jotakin kosketushäiriötä.. noo eipä mitään kun keulassa tässä mikissäkin oli häiriöätä niin sieltä kuulu kaikki keskustelut tuonne taakse. Teidä sitten oliko mikki ON asennossa vai OFF:issa
 
Mikrofoni se siellä on varmaan ollu päällä. Siksipä ne keskustelut sinne taakse ovat kuuluneet ja se vihellyskin kaiuttimista on kuulunut...
 
Kulttuuripääkaupunkivuosi lähenee loppuaan, mutta edelleen järjestetään sen luokan tapahtumia, että katuja suljetaan. Tällä kertaa oli vuorossa Speak No Evil, joka sulki Linnankadun pätkän linnan kohdalla, ja ykkönen kiersi muun liikenteen tavoin Vallihaudankadun ja Satamakadun kautta.
 
2.11.
TuKL - Teli Lahtikon perä oli kärsinyt. Huomiovalvo, takavalo ja puskuri roikkuivat pahasti klo 21.00 aikoihin Eerikinkadun ja Kauppiaskadun risteyksessä. Hotel Julian kohdalla ko. autolla olivat hätävilkut jo päällä.
3.11
Kauppiaskadun ja Eerikinkadun risteyksessä sattui sellainen tilanne että kun linjan 19? auto oli kääntymässä Eerikinkadulle tämän käännöksen aikana kuului pamaus. Auto pysähtyi tarkistaakseen tilanteen. Äänen lähde jäi epäselväksi.
_.10-_.11
Lokakuun ja Marraskuun aikana Anderssonin kiinalaisten autojen sisäiset pysäkkinäytöt eivät ole toimineet.


Ps. missä linjan 2/2A:n pysäkeillä olette nähneet näitä paljon luvattuja pysäkkiaika-näyttöjä?
 
Lokakuun ja marraskuun aikana Anderssonin kiinalaisten autojen sisäiset pysäkkinäytöt eivät ole toimineet.

Bussi 8 on itsepintaisesti näyttänyt Leirintäaluetta seuraavaksi pysäkiksi. Muissa 8-loppuisissa busseissa on pysäkkinäyttö kiinalaisin kirjaimin.

Samalla kun pysäkkinäytöt korjataan, tulisi ne säätää niin, että seuraava pysäkki näkyy HETI edellisen pysäkin jälkeen, niinkuin muissakin kaupungeissa.
 
...Samalla kun pysäkkinäytöt korjataan, tulisi ne säätää niin, että seuraava pysäkki näkyy HETI edellisen pysäkin jälkeen, niinkuin muissakin kaupungeissa...

Nythän Turussa kaikissa autoissa joissa on pysäkkinäyttö sisällä, se teksti ilmestyy siihen todella lähellä itse pysäkkiä. Siinä tulee kuljettajalla äkkijarrutus kun pysäkkitauluun ilmestyy pysäkin nimi jonka matkustaja on jatsonut esim. reittioppaasta
 
Yhdessä savolaisessa Säfflessä (ilmeisesti kyseessä on yksi ja sama auto, jonka numeroa en ole pannut merkille) on viime päivinä ollut etukilvessä vikaa: Kuninkojan suuntaan menevässä autossa on etukilvessä ollut mm. "4 Rusko", "195 Rusko" ja "19". Viimeksi mainitulla kerralla näin sivukilvenkin - siinä oli sentään sillä kertaa oikea numero 194. On merkillistä, että autoa pidetään linjalla, etenkin kun tuulilasilla ei ole näkynyt pahvikylttiä antamassa oikeaa informaatiota asiakkaille.
 
Miten muuten mahdetaan jatkossa hoitaa tuo linjan 1 lentokentän pääty? Tämä tuli mieleen lähinnä siksi, kun nyt kun tuo terminaali 2 tulee selvästi laajempaan käyttöön, niin olisiko järkevää laittaa kaikki vuorot tuota kautta kiertämään? Nimittäin jatkossa lentoja on tuolta jo vahvistettujen aikataulujen mukaan pitkälle toistakymmentä viikottain ja tähän mennessä 4-5 bussivuoroa per lento on ajettu tuon kautta. Siihen päälle vielä Lentorahdintien kautta kulkeva liikenne ja avot, meillä on kaikki kirjaimet A:sta Ö:hön käytössä linjalla 1. Aiemmin, kun tuolta oli muutama vuoro enemmän kuin mitä toistaiseksi on, oli nuo aikataulut jotakuinkin seuraavat:

"K = Terminaalin 2 kautta Ti, To, Pe päivämäärään asti"
"K*= Terminaalin 2 kautta Ma, Ke, Pe ja Su päivämäärästä lähtien"
"K**= Terminaalin 2 kautta Ti ja La"
"R = Lentorahdin tien kautta
"T= kauppatorille"
"X = odottaa tarvittaessa 10 minuuttia"

Sinänsä kuljetus tuonne pelaa huomattavasti paremmin kuin Tampere-Pirkkalan vastaavalle, mutta selkeys ei olisi pahitteeksi tuossa varsinkaan, kun kaupunkiin on tarkoitus houkutella ulkomaisia matkailijoita.
 
....Westendin Linja taustainen CFF-774...
Tämä oli yksipäivä linjalla 195 ja kun hyppäsin kyytiin niin auton takaosassa kuului kaiuttimista jännä vihellys kun kierrokset nousi.. eli jotakin kosketushäiriötä.. noo eipä mitään kun keulassa tässä mikissäkin oli häiriöätä niin sieltä kuulu kaikki keskustelut tuonne taakse. Teidä sitten oliko mikki ON asennossa vai OFF:issa

17.11:
- CFF-774 Tämän auton mikrofoni ongelma on korjattu
- Anderssonin 2/2A:n autossa (autoissa?) toimii pysäkkinäytöt
 
24.11.
TukL:n autoon #21 on poistettu vaunupaikasta tuo tuki jota vasten pystyi nojaamaan lastenvaunulliset ihmiset/pyörätuolin pysäköimään.
 
Andersson #7 VIP-917 on maalattu valkoiseksi ja keulassa HSL:n pyöreä logo. Ollut vissiin lainassa HSL alueella
 
Takaisin
Ylös