Havaintoja HSL-alueelta - elokuu 2020

Noissa on tietääkseni vain Oopperan valoissa etuudet ja nekin käytössä vain satunnaisesti. Joskus harvoin saattaa sunnuntaina olla noin tunnin-pari mutta raitiovaunujen etuudet ovat 24/7 käytössä
 
Onko käsitystä mihin tolppiin noita etuuksia on asennettu? Matkustin äsken sunnuntaiaamuna kun liikennettä ei ollut nimeksikään linjalla 200 Leppävaarasta Elielinaukiolle ja bussi joutui tällä etapilla pysähtymään seuraaviin punaisiin valoihin:
-Henrikintie
-Pitäjänmäki Sulkapolku
-Haagan ympyrä
-Koroistentie
-Topeliuksenkatu
-Kisahalli (Hooksin kulma)
-Ooppera

Reittilokista kun laittaa kaikki tapahtumat päälle, niin näkee myös liikennevalojen etupyynnöt. Kannattaa huomata, että jos bussi on ollut etuajassa, niin etuudet jäävät käsitykseni mukaan saamatta.
 
Onko käsitystä mihin tolppiin noita etuuksia on asennettu?

Matkustit juuri päinvastoin, ongelma oli ainakin tuossa testissä, että yhdessäkään tolpassa Espoon puolella ei ollut aijemmin, tuon tekniikan asentaminen ( sis piir. Vit. On kallista ja vaikeaa) nämä valot ja ne kojeet ovat 80-luvun alussa käyttöönotettuja, ja tuota digi järjestelmää, ei tuohon analogiseen keskukseen niin vain vaihdeta. Projekti alkaa vanhan selvittämisellä ja uuden keskuksen tilaamisesta. Sen jälkeen johdotettu uudelleen, jos asennuksen jälkeen testissä ilmenee ongelmia, niin asiasta reklataan valmistajaa, jonka jälkeen se jopa palautetaan tehtaalle, vaihdetaan siksi aikaa toinen 90-luvun mallli ( also know esmi)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
31.8.2020

HelB 816-819 ovat päässeet ajoon.

816 linjalla 113
817: linjalla 69
818: linjalla 111
819: linjalla 433K

Nämä kaikki ovat -08vm/ Scania Lahti Scala K230UB.
(Ovat siis maakunta kierrokselta palanneita Scaloja)
 
Viimeksi muokattu:
HelB #931 seisoi hätävilkut päällä keskellä ajorataa Karhupuistossa illalla noin klo 19:20.
 
Takaisin
Ylös