Havaintoja HSL-alueelta - heinäkuu 2013

Viimeksi muokattu:
Omien havaintojen mukaan näyttäisi siltä että suurin osa Myyrmäen-Martinlaakson junamatkustajista käyttää katkon aikana suoria linjoja 452 ja 453. Olikin hyvä ratkaisu siirtää v53:n ja v55:n telejä noille linjoille, muuten olisi tullut aika ahdasta. Noissa 499:n busseissa ei ole kovin paljon matkustajia näkynyt ainakaan päivällä. Ehkä niissä sitten ruuhka-aikaan on enemmän porukkaa.
 
Noissa 499:n busseissa ei ole kovin paljon matkustajia näkynyt ainakaan päivällä. Ehkä niissä sitten ruuhka-aikaan on enemmän porukkaa.

Ruuhka-aikaan kun olen nähnyt 499 joko siellä on vain muutama matkustaja tai sitte se on täynnä, mutta useimmin aika tyhjä.

Vähän kun aika moni matkustaja kulkee 49 sitten on näitä mitkä kulkee mielummin kauemmin 45:lla mikä on aivan täynnä aina.
 
Ruuhka-aikaan kun olen nähnyt 499 joko siellä on vain muutama matkustaja tai sitte se on täynnä, mutta useimmin aika tyhjä.

Ainakin 48:n autot ovat ruuhka-aikaan olleet alkuviikosta hyvinkin täynä. Lisäksi ihmiset pysäyttävät linjan autoja jokaisella pysäkillä matkan varrella vaikka ko. kohdassa ei kuuluisikaan pysähtyä.
 
Tältä aamulta S620 7:11 Helb 9807 Jumbo Vantaa suuntana lentokenttä, kauan näillä oikein saa vielä ajaa ?
16 vuotta taitaa olla auton ikäraja, ja tuo on vara-auto, niillä vissiin hsl:n luvalla kauemminkin. Ja tuo 15 vuotta vanha yksilö varmaan parempi,mukavampi ja varmempi laite kuin yksikään Man lentokentän linjoilla :lol:
 
Takaisin
Ylös