Havaintoja HSL-alueelta - heinäkuu 2021

Tässä siitä livehavainto:


Sisälle ei oltu vielä laitettu HSL:n informaatiotarroja eikä etuoven takana olevaa penkkipariakaan oltu suljettu matkustajilta.

Hieman offtopic, mut minkä takia HSL ei halunnut ottaa sitä penkkiparia takas käyttöön kun maskipakko tuli? eikö siinä olisi ihan turvallista istua jos istujalla on maski päällä? ja eikö siinä istuminen olisi muutenkin turvallisempaa kuin että seistä (koronan aikana) täydessä bussissa kuljettajaa vastapäätä, tai onko kuljettajia ohjeistettu päästämään ihmisiä siihen istumaan jos bussi täyttyy ja kaikilla on asianmukaisesti maski?
 
onko kuljettajia ohjeistettu päästämään ihmisiä siihen istumaan jos bussi täyttyy ja kaikilla on asianmukaisesti maski?
Siinä ensimmäisellä ja suljetulla penkkirivillä ei istu kukaan. Kun se on poistettu käytöstä, niin se koskee aivan kaikkia.
 
Hyvä kysymys. En tullut kiinnittäneeksi huomiota asiaan. Zoomailin alkuperäistä kuvaani eikä siinä näy myyntilaitepömpeliä ollenkaan.

Ymmärsin niin, että ne olisivat lähtemässä kaikista autoista mäkeen sekä uusiin autoihin niitä ei edes tule. Nämä kun ovat tavallaan "uusia" mihin on LIJ asennettu, niin tuli heti mieleen että jäikö nyt myyntilaite jo pois näistä.
 
Takaisin
Ylös