Havaintoja HSL-alueelta - huhtikuu 2011

11.4.11

Helb 34:n takana lattia on päässyt hajoamaan ja moottorin ääni kuuluu sisään voimakkaasti!
 
Mikä auto tämä oikein on? Siinä on WL:n fontilla numero, mutta Veolian logo. Olen nähnyt sen myös linjalla v36 ja luulin sitä WL:n autoksi.

Helmikuun havaintoja-viestiketjussa on kerrottu tuosta VT 29:stä "se on maahantuojan vara-auto joka annetaan sen liikennöitsijän käyttöön jonka autot ovat tehtaan muutoskampanjassa"
 
Kaasubusseja ei enään osteta, syynä on Maakaasun verotuksen korottaminen, sillä ajaminen ei enään kannata.

Maakaasuverkkoon pumpataan nykyään myös kotimaista biokaasua ja sitä taas ei veroteta. Kaasubusseilla saattaa hyvinkin vielä olla käyttöä.

Isompi ongelma on saada Kampin terminaali korjattua niin, että kaasubusseilla voidaan liikennöidä siellä ja rakentaa uudet enemmän tai vähemmän suljetut terminaalit samoin.
 
Eilisiltana seitsemän jälkeen illalla Haapasen hinuri otti Ison Pajan pysäkille hyytyneen PöL 759:n hinaukseen ja noin tuntia myöhemmin sama hinuri näkyi vievän PöL 751:stä hoidettavaksi. Rupeaako Delfiinbusseilla tulemaan kilometrit täyteen? Lisäksi PöL 743:n etuakselisto piti aivan hirveää narinaa! :)
 
10.4.2011

HelB 732 @ H43-Etuovien kanssa pahoja vaikeuksia. Ne aukesivat normaalisti mutta kun olivat jo melkein kiinni aukesivat uudelleen. Kuljettaja väänsi molempia lehtiä väkivalloin pari kertaa ja sitten aina toimivat muutaman pysäkin ajan?
Nyt on 732:n ovet säädetty, eivät enää temppuile :biggrin: Ja tuo kuljettajan väkivalloin vääntely oli täysin turhaa koska ovet sulkeutuivat väärinpäin ja oven turvareuna siten tunnisti jotain olevan välissä... :wink:
 
Ja tuo kuljettajan väkivalloin vääntely oli täysin turhaa koska ovet sulkeutuivat väärinpäin ja oven turvareuna siten tunnisti jotain olevan välissä... :wink:

Mutta ihan tosi, se tehosi viiden pysäkin ajaksi about... No nyt sitten tuskallista matkustusta tarjoilee 707, täristää hurjasti eikä kiihdy.
 
Takaisin
Ylös