Havaintoja HSL-alueelta - huhtikuu 2021

Helsinki 22.4.2021

PL 619 on Helsingin Kaupunginmuseon kokomainoksissa
 
Useita Nobinan Nesteen kokomainoksissa olevia autoja Porvoonväylällä menossa itään. (n. klo 16.30) Osassa autoista linjakilvessä teksti "PL 1-2" Minne lie matkalla, tietääkö joku?
 
Ei nyt virallinen linja havainto, mutta helb #704 maalattu oranssiksi. Kuva löytyy osoitteesta Facebook.
 
Ei nyt virallinen linja havainto, mutta helb #704 maalattu oranssiksi. Kuva löytyy osoitteesta Facebook.
Näitkö auton nk. livenä vai somekuvassa? Tietenkin linjan 570 väliaikainen sopimus aikaansaa kaikenlaisia järjesteleyitä Helbin hoitamilla runkolinjoilla 16.8. alkaen, ja varmasti varsin odottamattomiakin teliautoja tullaan näkemään hyvissä ajoin oranssissa asussa - noin vanhat ehkä pikemminkin teipattuina. 570 on pitkä linja, ja sillä on arkena aika lailla kalustoa. Siellä tullaan näkemään paljon muutakin kalustoa kuin TKL:ltä käytettynä hankitut teli-Scalat. Ja voi olla, että tamperelaistelit sijoitetaan ainakin osaksi ihan muualle (ruuhkiin) kuin juuri 570:lle.
 
Onko muuten näistä TKL-Scaloista missään kuvia HSL-alueella?

Kolme sellaista tuntuu seisovan visusti Ruskeasuon varikolla pohjoispään portin lähellä, joten ne näkee hyvin Hakamäentieltä. Ne ovat runkolinjaväreissä.

Olisikohan loput TKL-Scalat vielä jossakin muissa KA-konsernin toimipisteissä ja tuodaan HSL-alueelle vasta sitten kun HelB saa Ojangon varikon käyttöönsä.
 
Takaisin
Ylös