Havaintoja HSL-alueelta - maaliskuu 2023

Yutongit näyttävät tykkäävän ojien penkoista. Pohjolan liikenteellä on varmaan jo kohta puolet kalustosta huoltorivissä.

Ylen haastattelema paikallinen kertoi aurauksen ja kunnossapidon olevan luokatonta sillä tieosuudella, jossa 992:en haveri sattui. Bussi oli kuulemma juuttunut liukkaaseen mäkeen ja lähtenyt luisumaan hallitsemattomasti taaksepäin.

Minusta onnettomuuden syypäänä on kehno tien kunnossapito sekä mahdollisesti kuljettajan virhearvio mäen liukkaudesta, eikä Yutong.
 
Näin eilen ja tänään, tänään lähellä puolta päivää, HB:n Ilmalan varikolla oranssin Volvo 8700 LE:n, joka on ilmeisesti #706. Ohikulkevasta junasta ei varmuudella voi erottaa, oliko se tuo #706 vai #705, mutta ymmärtääkseni viimeksi mainittu on ollut ajossa (560:llä) lähes koko päivän. Vielä loppuvuodesta 2022 molemmat kai olivat Ojangon kalustoa. Miten nyt, ovatko molemmat Ilmalan autoja, vai onko toinen edelleen Ojangon työkaluja?

Ne on lainassa Ilmalassa, samoin myös auto 722. Lyhyesti sanottuna ovat edelleen Ojangon autoja.
 
Joku Nobinan teli-BYD linjalla 79 oli ollut kolarissa henkilöauton kanssa Viikintien ja Viilarintien yhdistävässä liikenneympyrässä noin klo 16.30. Henkilöauton keula oli melko rutussa, BYD:n kohtaloa en kunnolla nähnyt.
 
26.3.
NF #1423 tyhjänä hätävilkut päällä Latokartanonkaarella. Liekö hajonnut siihen.
 
Takaisin
Ylös