Havaintoja HSL-alueelta - tammikuu 2013

03.01.13

Nof #662 @ 165

Nof #329 @ 213N
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Itse otan ilolla vastaan varsinkin nuo pehmeäpenkkiset veoliat 161 ja 370, vanhassa vara parempi:) sen sijaan ne peltikuppitäryttimet 226 ja 233 olisi saanut hukata jonnekin muualle.
 
Juu onhan ne mukavat, mutta aika kulutetut autot, ovat olleet jo vaikka missä. :D:lol: Volvo City L:issä on vain yksi vika - se että niitä edes ikinä valmistettiin.

Vai olisiko se vika, että niiden valmistus lopetettiin. Hyviä autoja (ainakin Carrus versio) ovat vielä toisella miljoonallakin, mielellään ottaa sellaisen työkaluksi edelleen.
 
Viimeksi muokattu:
Mä en kyllä nyt ymmärrä mikä siitä B7RLE City L:stä tekee erityisen huonon matkustaa. Penkit ovat hyvät perus peltikupit, kyyti on tasaista ja suht hiljaista. Busseissa on useammin, kuin usein myös riittävän lämmin :) En näe matkustusmukavuudessa mitään eroa, B10BLE alustaisiin city l:iin tai 8700/8900LE:hen verrattuna.
 
Ei minunkaan mielestä noi Volvo City L:llät mitään huonoja ole vaan ihan mukavia matkustaa, Varsinkin jos näitä vertaa esim. samanikäisiin Scaloihin tai Ikaruksiin;)
 
Takaisin
Ylös