Heinolassa ei haluta kehitystä

killerpop

Tunnistettu jäsen
Liittynyt
24 Kesäkuu 2005
Viestit
3,572
Heinolasta kantautuu tällaisia uutisia:

Etelä Suomen Sanomat sanoi:
Aikatauluista vaikea asia Heinolassa

Sähköisten, reaaliaikaisten linja-autoliikenteen aikataulujen hankinta on menossa farssiksi Heinolassa. Tekninen lautakunta on jo kaksi kertaa päättänyt, että kaupunkiin hankitaan sähköinen bussiliikenteen informaatiojärjestelmä.
Jo toista kertaa kaupunginhallitus puolestaan aikoo ottaa rahat pois ja lopettaa hankkeen. Kysymys on 30 000 euron summasta.
Ensi maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle on menossa esitys, että informaatiotaulujen hankinnasta luovutaan.
Hankkeen tarkoituksena oli varustaa linja-autoasema ja Kaivokadun pikavuoropysäkki reaaliaikaisilla, sähköisillä informaatiotauluilla. Niistä olisi nähnyt sekä paikallisliikenteen että pikavuorojen aikataulut. Pysäkit oli lisäksi tarkoitus varustaa katoksin.

29.09.2005 23:01
Pienen kaupungin budjetissa tietty tällainenkin investointi on ylimääräinen taakka ja varmasti rahaa halutaan muihinkin kohteisiin. Jos kuitenkin oikeasti halutaan tehdä jotain joukkoliikenteen eteen, niin aikatauluinformaation näkyvä esilläolo on yksi parhaita keinoja tehdä jotain. Valitettavaa.
 
Takaisin
Ylös