HelB 48

Nak

Liittynyt
5 Maaliskuu 2010
Viestit
2,836
Kuulin että lokakuussa lähes täysin kolarissa romuttunut Helb 48 aiotaan vielä korjata, ja tätä varten uhrataan Helb 9873:sta keulan ja ohjaamon osia. Helbin korikorjaamohan on ryhdistäytynyt todella, ja työn määrä ja laatu alkaa kuvastamaan Hkl:n "kulta"vuosia :biggrin:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vs: HelB 316

Aihetta sivuten, kuulin että Lokakuussa lähes täysin kolarissa romuttunut Helb 48 aiotaan vielä korjata, ja tätä varten uhrataan Helb 9873:sta keulan ja ohjaamon osia. Helbin korikorjaamohan on ryhdistäytynyt todella, ja työn määrä ja laatu alkaa kuvastamaan Hkl:n "kulta"vuosia :biggrin:
Kuulit oikein, työn alla on ja aika pitkällä jo :biggrin:
 
Varmaan saa vanhuskin sitten tilaajaväriä päällensä :) Sinänsä outoa että lähdetään korjaamaan näinkin vanhaa autoa tästä tilanteesta, kun liikennöintiaikaa on enää 5v eikä käsittääkseni Helb ole ainakaan uusiin telisopimuksiin sisällyttänyt näitä volvoja.
 
Tänään tuli nähtyä tämä auto ihan livenä ja työ on tosiaan jo aika pitkällä. mm. Sähkökaappi ympäristöineen oli jo valmiina, ohjaamo pääpiirteittäin kunnossa jne. Ei mene kauaa kun tämä on taas liikenteessä :) Myös auto 8 oli siinä vähän isommassa remontissa
 
Takaisin
Ylös