Helsingin 75 ja 75A lakkautetaan?

Liittynyt
24 Syyskuu 2005
Viestit
2,703
YTV:n linjaoppaassa luki bussien 75 ja 75A kohdalla (31.12.2006 asti). Tarkoittaako tämä sitä, että nämä linjat lakkautetaan tuolloin? Toivottavasti ei sentään. Bussia 73 ei löytynyt ollenkaan haulla.

Onko kenelläkään tarkempia tietoja tulevaisuuden bussireittisuunnitelmista?

HKL:llä on ollut puhetta, että koillisen liikennettä hoidettaisiin nykyistä enemmän liitynnällä. Tämä tuntuu kuitenkin aika omituiselta. Jos on matkalla vaikkapa Sörnäisistä Heikinlaaksoon, pitäisi ensin mennä metrolla Rautatientorille, siitä junalla Puistolaan ja edelleen bussilla perille, kun nykyisin pääsee suoralla linjalla 19 minuutissa. Epäilenpä, että liityntämatka hoitaisi sitä läheskään yhtä nopeasti.
 
kemkim sanoi:
YTV:n linjaoppaassa luki bussien 75 ja 75A kohdalla (31.12.2006 asti). Tarkoittaako tämä sitä, että nämä linjat lakkautetaan tuolloin? Toivottavasti ei sentään.
Linjan 75 osalta "31.12.2006 asti" luultavasti tarkoittaa nykyisen sopimuksen päättymisen ajankohtaa. Ilmeisesti kilpailutusta ei ole vielä järjestetty, joten ei osata sanoa jatkaako Connex linjan liikennöintiä vielä ensi vuonnakin. Näin minä arvelisin.

75A:lla sopimus jatkuu aina vuoden 2010 joulukuun loppuun saakka.
 
kemkim sanoi:
Bussia 73 ei löytynyt ollenkaan haulla.
YTV on jostain syystä ottanut Linjaoppaasta kaikki lakossa olevat linjat pois. Mielenkiintoista palvelua.
 
vko sanoi:
YTV on jostain syystä ottanut Linjaoppaasta kaikki lakossa olevat linjat pois. Mielenkiintoista palvelua.
Linjaopashan on yhteydessä Reittioppaan ohjelmistoon. Reittioppaasta poistetut linjat poistuvat näköjään myös linjaoppaasta. Onko kyse ohjelmiston puutteesta vai ylläpidon osaamattomuudesta, en tiedä, veikkaan jälkimmäistä. Vuorot puuttuvat myös matka.fi:stä.
 
Takaisin
Ylös