• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: HKL-Infrapalveluihin haetaan yksikön sihteeriä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
cron.php
HKL-Infrapalvelut -yksikön vastuulla on Helsingin joukkoliikenteen infrastruktuuri. Siihen kuuluvat raitio- ja metroradat, asema- ja varikkokiinteistöt sekä näihin kuuluvat sähköjärjestelmät. Yksikön palveluksessa on noin 80 henkilöä.
Yksikön sihteeri toimii yksikön johdon ja johtoryhmän sihteerinä. Yksikön sihteerin vastuulla on myös yksikön sisäisen viestinnän koordinointia ja henkilöstöasioiden hoitamista.
Tehtävän lopullinen sisältö ja palkkaus määräytyvät valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksensa.
Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi merkonomin tai tradenomin koulutus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää aikaisempaa kokemusta sihteerin tehtävistä sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Toivomme hakijalta hyviä sosiaalisia taitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.  
Pyydämme jättämään hakemukset kaupungin sähköiseen rekrytointipalveluun osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 21-19-14 ohjaa suoraan ilmoitukseen.  Hakuaika tehtävään päättyy 5.12. klo 16.00.
  
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Juha Saarikoski, p. 040 336 0117.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös