Ilmaista kautta uusille helsinkiläisille

Liittynyt
24 Syyskuu 2005
Viestit
2,703
Jätin jokin kuukausi sitten tälle foorumille sekä HKL:n ja YTV:n sivuille palautetta, että voitaisiin tarjota uusille asukkaille vähäksi aikaa ilmaista kautta paikallisliikenteeseen. Näköjään palaute on tehonnut tai joku muu keksinyt idean samaan aikaan, sillä luin erään joukkoliikennemyönteisen helsinkiläispoliitikon blogista, että tällainen järjestely on tulossa. Tässä katkelma tekstistä:

Lautakunta hyväksyi äänestyksen kautta, että tuo joukkoliikennelipun tarjoamista Helsinkiin muuttaville koskeva esitys palautetaan valmisteluun, jonka pohjana on minun esittämäni idea "lahjakortista", jolla saa kaksi viikkoa kautta ilmaiseksi. Lahjakortilla on rajallinen määräaika ja sen voi ladata kun on ostanut matkakortin. Ilmaisen kauden antaminen nopeuttaa uuden asukkaan siirtymistä palvelujen käyttäjäksi ja madaltaa jatkokäytön kynnystä kun matkakortti on jo hankittu. Hyvin edullinen ja tehokas tapa saada lisää käyttäjiä uusasukkaista ja rakentaa positiivista mielikuvaa HKL:stä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Sain tänään HSL:ltä sähköpostin otsikolla "Kortinlukija ei pure" ja siinä kerrotaan että ilmaista matkakorttia ja ilmaista 2 viikon kautta tarjotaan uusille asiakkaille. Ihan hyvä kampanja jolla yritetään saada HSL-alueella asuvia hankkimaan matkakortti ja tutustumaan joukkoliikenteeseen. Ilmeisesti sähköpostiosoite on otettu oma matkakortti palvelusta. HSL:n pitäisi mieluummin mainostaa jossakin muualla kuin lähettämällä mainoksen vanhoille asiakkaille. Viestissä tosin sanotaan että "Jos sinulla on jo matkakortti, vinkkaa tarjouksesta perheenjäsenelle tai ystävällesi." Minäkin sain tuon viestin vaikka minulla on henkilökohtainen matkakortti ja olen rekisteröitynyt oma matkakortti palveluun. Jostain kumman syystä tarjous on rajattu vain yli 18-vuotiaille.
 
Takaisin
Ylös