Jenkkibussi Suomessa

Kaipa Wanted -elokuvaa mainostetaan.
Olen varmaan täysin pihalla nuorisokulttuurista, mutta enhän olekaan enää nuori. Mutta mikä on tämä Wanted-elokuva, ja miten se liittyy amerikkalaiseen koulubussiin?

Koulubussi on rekisteröity Suomessa. Kenen tuo on ja mihin tarkoitukseen se on hankittu? Auto ei näytä ikivanhanlta romulta vaan ihan tuoreelta ja siten ostettavaksi niin arvokkaalta, että tuskin sen omistaa vain bussiharrastaja.

Tähänkö muuten meilläkin autoistumisen myötä päädytään? Kun vanhemmat kyllästyvät ajamaan koululaisia omin autoin kouluihin - meillähän ei edes ole yhtä pajon joutavia vaimoja kuin Amerikassa - niin sitten perustetaan koulubussiosuuskuntia ja äidit ajavat lähitienoon koululaiset vuorotellen talkoilla. Eikös se näin toimi siellä liikenteen onnelassa, jossa ei joukkoliikennettä tarvita kuin kaikilla on auto.

Antero
 
Puheena oleva koulubussi vaikuttaisi ihan puhtaasti markkinointitarkoituksiin hankitulta ja siirtokilvistä päätellen se on tuotu maahan aivan hiljattain. Wanted-elokuvan tarinaan se vaikuta liittyvän; eiköhän se edusta elokuvan markkinoinnissa vain amerikkalaisuutta.
 
Tuo on näkynyt useammankin kerran yöpymässä Lauttasaaressa Vattuniemenkatu 11:n ja Veneentekijäntie 12:n välissä, viimeksi eilen.
 
Bussissa on nykyään suomalaiset rekkarit RAI-418 ja takana teksti Rent Me! 020-7290770. Puhelinnumero kuuluu Cape Retail Oy:lle.
 
Kiitoksia mr. Kuukangolle tiedoista. Kyseinen firma, tai sen sisaryhtiö Capeuniversal näyttää olevan lenkkitossukauppa, joka tapauksessa onnea bisneksille.
 
Takaisin
Ylös