JLF Facebookissa

Liittynyt
27 Huhtikuu 2006
Viestit
2,697
Morjens foorumilaiset.

Olen avannut Facebookiin ryhmän "Joukkoliikennefoorumi" kun sitä ei kerta kukaan muu sinne vielä ole tehnyt. Kun täälläkin on nykyisin mukavasti jäseniä niin olisi oikein hienoa, jos myös sinne saataisiin ihmisiä. Vapaa ja asiallinen keskustelu on sielläkin sallittu ja jopa toivottavaa. Eli käykääpä lisäämässä itsenne myös sinne. :)
 
Hehee, facebook on aina ollut vähän EVVK meikäläiselle mutta utelias kakka kun olen tämä houkutteli rekisteröitymään... Vähän hankalasti aukeaa homman logiikka tosin :/
 
Muistutan edelleen, että kaikki JLF-läiset ovat tervetulleita Facebookin "Joukkoliikennefoorumi"-yhteisöön. Jäseniä kaivataan lisää, myös moderaattorit ovat tervetulleita. ;)
 
Mitä lisäarvoa Failbook tarjoaa tälle foorumille? Paitsi että siellä voi julkaista sellaisia kuvia, joita moderaattori ei hyväksy?

Täällä on riittävät työkalut, mikäli haluaa ottaa yhteyttä johonkin toiseen foorumin käyttäjään ja keskustelukin on täällä.
 
Mitä lisäarvoa Failbook tarjoaa tälle foorumille? Paitsi että siellä voi julkaista sellaisia kuvia, joita moderaattori ei hyväksy?

Ei sen tarvitse välttämättä tuoda lisäarvoa, mutta se saattaa tuoda uusia jäseniä sekä tunnettuutta foorumille. Ja itse ainakin ylpeänä näytän Facebookissa tuttavilleni, että jlf on minulle tuttu, vaikkei ryhmällä olekaan mitään muuta tekemistä itse foorumin kanssa, paitsi nimi ja tuttuja nimiä jäsenissä.

Tiedä sitten, onko uusien jäsenien tulo aina hyvä vai huono asia, mutta kyllä viime aikoina on tullut pari hyvää keskustelijaa mukaan (ei luultavasti vielä Facebookin kautta ketään) ja toivon, että nämä myös pysyy mukana ja uskaltaa rohkeasti ottaa kantaa eri aiheisiin. Olen pitänyt itseäni vähän liian kiireisenä kirjoittamaan, mutta lukea vielä ehdin.

Kuvista vielä sellainen maininta, että Facebookin kautta voi myös esitellä harrastuksen visuaalista puolta, jonka kautta saatetaan sitten löytää laadukkaampi jlf.fi:n kuvagalleria. Kuvien laatu saisi toki olla erinomaista myös FB-ryhmässäkin (ei kun sensuuri päälle, Aleksi :) ).

P.S. FB-Ryhmän "profiilikuva" esittelee tämän visuaalisen harrastuksen kauneutta aika edustavasti. Hyvä kuva!
 
Muutamia huonompilaatusia olen tuolta poistellut. Lisäksi tuossa FB-galleriassa on se hyvä, ettei tarvitse laittaa kaikkia tietoja mitä foorumilla. Jokainen tunnistaa vaikkapa HKL 72:n raitiovaunuksi. Jos siitä haluaa lisätietoja niin sopii sitten itse hakea ne muualta. Toivoisin silti, ettei sinne lisättäisi kännykällä otettuja..
 
Miksi Facebookin hauku ei hakusanalla Joukkoliikennefoorumi löydä Joukkoliikennefoorumi-ryhmää? Löysin sen vain Aleksi K:n henkilöprofiilin kautta. Ainoa osuma hakuun on ryhmä Joukkoliikenne ratkaisuksi Eteläkeskuksen ruuhkiin!

Antero
 
Vaikeet sanoo, että mikä tossa on. Se on kyllä laitettu niin että pitäis näkyä kaikille, samoten kun että on kaikille avoin. Jos joku viisaampi osaa sanoa, niin kertokaa ihmeessä.
 
Väittäisin että fiksuin ratkaisu saada ihmiset ryhmään olisi laittaa tälle foorumille linkki siihen.
 
Takaisin
Ylös