Joonaksen kuvat

Eikö tuo ole Flirt tai ainakin läheistä sukua? onhan meillä niitä. Tietysti ilman nokikoneita.
 
Niin no, olisi varmaankin pitänyt muotoilla lauseeni muotoon "Flirttejä voisi tulla Dieselkäyttöisenä myös tänne Suomeenkin."

Ne olisi kyllä varmasti varsin mainioita korvaamaan sähköistämättömillä rataosilla Dv12-vetoisia sinisiä vaunustoja, ja miksi ei myös hieman ongelmalliset Dm12-kiskobussit. Kuitenkin, Dm12:t varmaan vielä palvelevat tovin, ja taajamajunien siniset taidetaan korvata yksikerros-ic-vaunuilla lisättynä aggregaattivaunulla.
 
Uusia kuvia!

Lontoossa tuli pistäydyttyä, kuvia sieltä löytyy täältä kulkuvälineittäin lajiteltuna. Pari kuvaa tuli otettua myös Gatwickissä ja Horleyssä, löytyvät täältä.

HSL-alueen uudet kuvat: heinäkuulta alkaen tästä (kauko- ja tilausliikennebussien kuvat alkaen tästä) ja elokuulta täältä.

Lisäksi vielä muutama kuva Kouvolasta.
 
Mukavaa katseltavaa nuo Lontoon-kuvat, koska olen itsekin mieltynyt sen seudun raideliikenteeseen. Varsinkin tuo Hoxtonin kuva on oikein komea: samassa kuvassa näkyy Kingsland-viadukti 1860-luvulta ja "Suolakurkku" 2000-luvun alkupuolelta. Junahan on 378-sarjaa (sivukiskovirroitteinen versio), käytössä 2009 alkaen.
 
Takaisin
Ylös