Joukkoliikennekuvia Italiasta

Hyvä Milano ! On se mukavaa nähdä että jossain osataan arvostaa vanhoja raitiovaunuja, nuo "peter witty" vaunut taisivat olla 20-luvulta ja 50-luvun alun vaunujakin taisi ola liikenteessä melkoisesti. Kyllä HKL:n pitäisi alkaa tosissaan miettiä museoratikkalinjaa jolla liikennöitäisiin eri vuosikymmenten vaunuilla (joita vielä on jäljellä). Yksi hyvä linja olisi esim. Ensi Linja - Hakaniemi - Snellmaninkatu - Kauppatori - Kaivopuisto - Eira - Bulevardi - Mannerheimintie - Etu-Töölö - Töölöntori.
Tämmöistä linjaa voitaisiin ajaa esim. touko-syyskuu välisenä aikana ja linjalla pitäisi tietenkin olla erilaista kalustoa aina 20-luvulta 50-luvulle. Tätä ei pitäisi miettiä pelkästään kustannuskysymyksenä vaan ajatella positiivisena mainoksena Helsingin raitiovaunuliikenteelle.
 
Kas, Sienaan on saatu uusia busseja sitten vuoden takaisen reissuni. Aseman kupeessa näyttää kuvasta päätellen olevan rakennustyöt yhä kesken, mutta oliko bussipysäkki jo asemarakennuksen luona vai yhä kauempana keskustaan johtavan tien varressa?
 
Lauri Räty sanoi:
Aseman kupeessa näyttää kuvasta päätellen olevan rakennustyöt yhä kesken, mutta oliko bussipysäkki jo asemarakennuksen luona vai yhä kauempana keskustaan johtavan tien varressa?
Se oli yhä kauempana. Kyseessä oli yksi huonoiten opastetuista aseman bussipysäkeistä joilla olen ollut, sinne kauempana olevalle pysäkille ei ollut mitään viittoja ja luonnollisesti sitten oletti, että bussit keskustaankin menisivät aseman edestä olevalta pysäkiltä, jolta kuitenkin mentiin vain toiseen suuntaan.
 
Takaisin
Ylös