Jouko-kaupunginosalinjat ja alueiden paikalliset liikkumistarpeet

Liittynyt
4 Heinäkuu 2005
Viestit
1,069
Helsingissä eri aluiden sisäisiä liikennetarpeita varten on JOUKO-kaupunginosalinjoja. tässä ketjussa on tarkoitus keskustella kyseisitä linjoista ja miten niitä voisi kehittää.
Esimerkiksi Maununevan suunta jossa Kaarelantietä kulkeen linja 47 (aamuisin keskutaan päin ja iltapäivisin toisinpäin). Sopisiko sinne JOUKO linja vaikkapa reitille Pirkkolan uimahallin piha-Kaarelantie-Kannelmäen asema-Hakuninmaa, kysenen linja paikkaisi alueen joukkoliikenne vajausta (Linja 47 ei kulje 09-13 välillä ja muulloinkin alueen läpi vain ruuhkasuuntaan)

Lopuksi nyt kun olemme kaikki onnellista HSL aluetta niin pitäisikö myös Espoon ja Vantaan palvelulinjat nimetä JOUKO-Kaupunginosalinjoiksi.
 
J82 & J95 pitäisi syksyn aikatauluihin suunnitella Itäkeskuksen koululaisille paremmin, molemmille lähdöille Itäkeskuksen päästä lisättäisiin lähtö 15.00.
Aamulla taasen Roihuvuoresta 7.20, 8.20, 9.20 jos kouluun pitäisi ehtiä. Itäkeskuksen koululla kun ei ole koulubussia/taksia vaan jokaiselle matkakortit.
Suurin osa oppilaista asustaa Herttoniemi-Mellunmäki/Vuosaari vyöhykkeellä.
 
Ainakin Vantaan palvelu -ja pienkalustolinjoja pitäisi jotenkin järkeistää, nyt on palvelulinjat P16 ja P17 sekä pienkalustolinjat 1,2 ja 3. Varsinkin linjan 1 aikataulu on todella sekava lukuisine eri variaatioineen, löytyy 1,1MA,1N,1NN,1P,1S,1TS. Linjalla P16 näkyy joskus muutama matkustaja mutta yleensä auto ajaa tyhjillään.
 
Takaisin
Ylös