Junasimulaattorit

Liittynyt
22 Syyskuu 2006
Viestit
613
Keskustelua Train Simeistä!

Olisi kiva tietää mitä Train Simejä teillä on ja mitä suosittelette ostettaviksi.Itselläni on Microsoft Trainsimulator (2004) ja Trainz 2006.Trainz voisi olla hyvinkin kiva jos se ei lataisi grafiikkaa koko-ajan.
 
En jaksanut tehdä uutta topiccia niin laitan kysymykseni tänne. Latasin makasiiniraiteen junakalustoa mutta train simulator jaksaa valittaa joistain kalustoista mm sp-vaunuja en saa toimimaan vaikka asennan ne uudelleen. Myöskään Sr2 ei suostu toimimaan. Mikä avuksi?
 
Mulla taas löytyy Heidiexpress-lisä osa Sveitsin alpeilta, mutta se on vähän pettymys ollut :icon_frown: . Voisi tietysti harkita tuon London Subways lisäosan ostoa...
 
Olen löytänyt huikean virtuaalisen junamaailman Trainz 2006:sen parista. Ladattavaa löytyy netistä melkoiset määrät. Nyt on mahdollisuus toteuttaa nuoruuden pienoisrautatiesuunnitelmat virtuaalisesti tietokoneelle.

Tietääkö kukaan, onko Trainz 2006:seen saatavilla suomalaisia malleja yms.? Onko muita ko. rautatiesimulaattorin harrastajia tällä foorumilla?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Katsokaas ihan huvikseen tämän Trainz-harrastajan projektia (eteenkin kuvia) : linkki

Todella esimerkillinen raitiosysteemi virtuaalisessa muodossa!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Älkää nyt suotta innostuko, mutta olen tässä hissukseen alkanut tekemään Helsingin raitiotieverkkoa tuohon Trainz 2006:een. Ei siitä varmasti kovinkaan laadukasta tule, eikä välttämättä muistuta Helsinkiä ollenkaan, mutta katsotaan nyt... Olen vasta hyvin varhaisessa vaiheessa.
 
Itselläni on ilmainen junasimulaattori BVE (versio 2). Oon ladannut siihen lähes kaikki Lontoon maanalaisen linjat sekä hieman muitakin linjoja esim. Budapestin metrosta.

Ihan ok simulaattori ja aidon tuntuiset äänet sekä kontrollit. Ainoa miinus on etteivät toiset junat liiku ollenkaan ja ainakin versiossa 2 simulaattori ei täytä koko kuvaruutua.
 
Takaisin
Ylös