• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kampin busseille reitti- ja pysäkkimuutoksia 10.8.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kamppiin päättyvien bussilinjojen reitit ja päätepysäkit muuttuvat 10. elokuuta Fredrikinkadulla tehtävien kiskotöiden vuoksi. Poikkeusjärjestelyt ovat voimassa noin kaksi kuukautta. Kiskotöiden ajan Fredrikinkatu on työmaa-alueen kohdalla yksisuuntainen.

Runeberginkatua Kamppiin liikennöivillä bussilinjoilla matkustajien poistumispysäkki on Runeberginkatu 4:n kohdalla lähellä Salomonkadun kulmaa.

Bussit ajavat 10.8. alkaen Kampissa seuraavia reittejä:

Linjat 41 ja 47: Runeberginkatu – Malminrinteen kiertoliittymä – Runeberginkatu 1 (Sähkötalon päätepysäkki) – Runeberginkatu.

Linjat 39 ja 39A: Runeberginkatu – Malminrinne / Kampintorin päätepysäkki – Fredrikinkatu – Arkadiankatu – Runeberginkatu.

Linja 45: Runeberginkatu – Kampintori / päätepysäkki – Fredrikinkatu – Arkadiankatu – Runeberginkatu.

Linjat 70T ja 205: Runeberginkatu – Malminrinteen kiertoliittymä – Runeberginkatu / Autotalon päätepysäkki – Runeberginkatu.


Bussilinjan 65X päätepysäkki pois Kampin terminaalista

Bussin 65X päätepysäkki siirtyy 10.8. pois Kampin bussiterminaalista. Uusi päätepysäkki sijaitsee Malminrinteessä Sähkötalon kohdalla. Bussi 65X ajaa Kamppiin reittiä Porkkalankatu – Ruoholahdenkatu – Malminrinne – Kampintori – Fredrikinkatu – Malminrinne 6 / päätepysäkki.

Simonkatu avataan bussiliikenteelle katutöiden valmistuttua lokakuussa. Silloin tilapäiset bussilinjat 65X, 65B ja 66B lopetetaan ja linjat 65A ja 66A palaavat liikennöimään normaaleille reiteilleen.


Kampin bussien reitit ja pysäkit 10.8. alkaenLue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös