• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kampin metroaseman liukuportaan korjaustyöt valmistuivat

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kampin metroasemalla kauppakeskuksen päädyn keskimmäisen liukuportaan korjaustyöt ovat valmistuneet. Korjattavana olleen liukuportaan koko vaihteisto peruskorjattiin. Peruskorjauksessa uusittiin portaan toiminnan kannalta keskeiset komponentit. Kaikki kolme liukuporrasta ovat nyt normaalisti käytössä.  

Kampin metroaseman kauppakeskuksen päädyn kahden muun portaan vaihteistot uusitaan kesän ja syksyn aikana portaiden toimintavarmuuden takaamiseksi. Tuolloin portaat ovat vuorotellen poissa käytöstä noin kolmen viikon ajan. Korjaukset pyritään ajoittamaan ajankohtaan, jolloin aseman liikenne on normaalia vähäisempää.

Kampin liukuportaiden korjaukset ja huollot tehdään pääsääntöisesti öisin liikennöintiajan ulkopuolella, jotta työstä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä metroaseman käyttäjille. Liukuportaiden käyttöhäiriöitä ennaltaehkäistään muun muassa säännöllisen huolto-ohjelman mukaisilla huolloilla sekä korjaamalla vikaantumisriskissä olevia portaita etukäteen.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös